Nagyon félős vagyok.Anyámmal aludtam 4-es koromig egyedül féltem elmenni a vc-re.Most 15 vagyok de ez semmiképpen se változott csak nem alszok anyámmal a hugom szerencsére bátor ezért van valaki a éjszaka vigyáz rám mert egy szobába alszunk ha kell a földön is alszok csak ne egyedül egy szobába .Sokszor észleltem már szellemeket.Egyszer aludtam és valaki meglökött és azóta félek de nem volt ott senki minden este a halottaklra gondolok de miért van ez?Mikor kimondtam magamban egy halott nevet akkor a tv ezt mondta :halál !SEGÍTSETEK!!!!
igen vannak,nem bántanak,halottól ne félj,ők csak ijesztgetnek,élőtöl félj,mert sokkal gonoszabbak az emberek.
2011. ápr. 3. 20:58
2/15 BlackSword válasza:
sem a földön nincsenek, sem a Földön... Szellemek nem léteznek...
2011. ápr. 3. 21:01
3/15 anonim válasza:
Nem próbálkoztál szellemidézéssel korábban? Mert a tüneteid teljesen olyanok, mint amit én éreztem akkor, miután szeánszoztunk. Nekem 3-4 hetembe telt, mire elmúlt.
2011. ápr. 3. 21:09
4/15 Keeper válasza:
Saját döntésed, hogy hiszel-e bennük vagy sem.
Szerintem léteznek.
De bántani nem akarnak. Titeket biztosan nem.
Maximum segítséget kérni.
Ne aggódj ilyeneken. ;)
2011. ápr. 3. 21:18
5/15 Willisz válasza:
ilyen értelmes választ
BlackSword válasza:
sem a földön nincsenek, sem a Földön... Szellemek nem léteznek..
ám szellemek szerintem is vannak de én ezt nem értettem hogy mi az hogy léteznek a Földön szellemek?? valaki bizonyította hogy a Marson van szellem vagy mi? na mind1 halgas az előzőkre :)
2011. ápr. 3. 21:30
6/15 BlackSword válasza:
Tudod Willcsak a válaszommal semmi baj nincsen... Csak Te vagy butus...
föld, mint talaj
Föld, mint bolygó...
Így már érted???
2011. ápr. 3. 22:29
7/15 anonim válasza:
igen
2011. ápr. 4. 00:13
8/15 anonim válasza:
nem
2011. ápr. 4. 00:13
9/15 anonim válasza:
Figyelj ne gondolj a kisertetekre ok nem artanak senkinek ... amit a filmekben latsz azok nem valos esemenyek ... es ha mind erre gondolsz akkor meglehet hogy sajat magadnak artassz ... en ismertem egy embert resztvett az Iraqi haboruban 2004 ben mikor hazatert az utszan mind azt latta hogy az utszasarkon figyelik ot a Talib harcosok de fegyvere nem igy nem tudodtt lovoldozni ...de ez igy ment nem mert kimozdulni a hazbol es mar odakerult hogy a hazban is mind azt latta ... kozbe senki sem figyelte ot ... csak a kepzeleteben volt odakint az idegrendszere anyira osszeomlott hogy mar magaele kepzelte azt is ami nem letezik ... egy par honapra ra megbolondult es mar nem csak Talibanokat latott hanem mar Verfarkasokat is es hala a fentvalonak valahonnet szerzett egy stukert amivel kilodozte az ablakokat es sajat magat is fejen ...
2011. ápr. 4. 10:45
10/15 anonim válasza:
Figyelj!ha ártottál valaha egy embernek(aki meghalt) akkor lehet,hogy bántani fog.NO PARA!!!!!De viszont!Ha szeretted ismerőseidet,és esetleg meghaltak,semmi ok az aggodalomra!Mások,meg akit nem is ismertél és meghalnak azok úgyse járkálnak oda,érted?Nem ártanak semmit,hiányzik nekik a földi élet!!!!!Te,ha (neadj Isten)meghalnál,nem kívánkoznál vissza????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!