Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek a földön szellemek?

Léteznek a földön szellemek?

Figyelt kérdés

Nagyon félős vagyok.Anyámmal aludtam 4-es koromig egyedül féltem elmenni a vc-re.Most 15 vagyok de ez semmiképpen se változott csak nem alszok anyámmal a hugom szerencsére bátor ezért van valaki a éjszaka vigyáz rám mert egy szobába alszunk ha kell a földön is alszok csak ne egyedül egy szobába .Sokszor észleltem már szellemeket.Egyszer aludtam és valaki meglökött és azóta félek de nem volt ott senki minden este a halottaklra gondolok de miért van ez?Mikor kimondtam magamban egy halott nevet akkor a tv ezt mondta :halál !SEGÍTSETEK!!!!

MEGŐRÜLÖK!!!!

2011. ápr. 3. 20:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom.És soha senkim nem halt meg ezért furcsáltam az egészet és még a légynek se merek ártani mert moondom félek a szellemektől !KÖsszy a válaszokat :)
2011. ápr. 5. 16:28
 12/15 anonim ***** válasza:
De lehet valami rokon lehet aki vigyáz rád.Meg ha ártani akarna akkor azt már észrevetted volna.Ne félj nem hiszem hogy rosszat akarna:)
2011. ápr. 5. 19:17
 13/15 anonim válasza:
Szerintem léteznek szellemek,de ők nem feltétlenül akarnak rosszat neked.Ha látod őket kérdezd meg hogy mit szeretnének tőled?-lehet csak segítségre van szükségük amit te tudsz megadni.Ne félj tőlük,mert a félelem negatív érzelem és azzal negatív dolgokat vonzol magadhoz.Próbálj meg szeretettel viszonyulni hozzájuk.A szeretet az egyetlen ami bármit legyőz!-ha nem boldogulsz egyedfül keress meg egy megfelelő személyt aki lélekoldással,szellemidézéssel foglalkozik.Bár én érzem ha "rossz"szellem van jelen,hidd el a legtöbb nem rossz szándékú.Keress szakembert!
2011. ápr. 5. 20:10
 14/15 anonim válasza:

Szerintem is léteznek szellemek. De minket nem tudnak bántani!:) Maximum egy-két jelet adni. Nekem is volt már hasonló érzésem ,de nyugodj meg bántani semmi kép se tudnak.

Számtalan magyarázat lehet erre: Lehet ,hogy segítséget szeretnének kérni tőled ,mert itt ragadtak a Földön.... vagy a hozzátartozói nem tudják őt elengendi, esetleg egy olyan szellem próbál kapcsolatba kerülni veled, aki régen megbántott és bocsánatot szeretne tőled kérni...

Szerintem próbáld kerülni az ezekkel kapcsolatos történeteket, filmeket meg ilyeneket. :) Nekem az ilyen dolgoknál mindig az segített ,hogy arra gondoltam ,hogy van egy őrangyalom aki mindig vigyáz rám! :)

2011. ápr. 7. 12:44
 15/15 anonim válasza:
Szellemek?Agyadra ment a cola?Ne igyál olyan sok colát.(:Nyugi vicc volt.A válasz:Nem léteznek.
2011. ápr. 22. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!