Ez volna a Poltergeist? (bővebben lent)
Ma történt a dolog, teljesen egyedül vagyok itthon, se kutya, se macska nincs a házban(csak a kertben). Itt ültem a nappaliban, neteztem, közben jó hangosan zenét hallgattam.
Először lépteket hallottam, de azt hittem, csak a macskám jött be. Utána csend. Aztán hallok egy nagy csörrenést, és látom, hogy a CD-k, amik a tévé tetején voltak, a földön vannak. Felálltam a székből, hogy odamenjek, és akkor láttam is a dolgot, mert repülni kezdett a többi cédé is, ami még a tévé tetején maradt. Nem úgy, mint ami azért esik le, mert hangos a zene, és a hangfrekvenciáktól rázkódik, majd lepottyan, hanem ezek úgy repültek, mint amikor valaki/valami lelöki őket.
Úgy megijedtem, hogy csak nemrég mertem bejönni a házba, eddig kint voltam a kertben.A dolog délelőtt történt.
Nem vagyok 13 éves, nem vagyok csaj, nem drogoztam be, megtörtént.
Kérném, hogy szkeptikusok ne írjanak, nem tőlük kérdeztem.
szia!
Szerintem ebben nem volt semmi gyűlöletkeltő, csak az emberek szeretnek felháborodni mindenen és ezzel vagdalódzni.Bocsánat ezért a kitekintésért! A szellemet illetően nekem is poltergeistnek tűnik.Célszerű lenne felvenned a kapcsolatot olyan szakértelemmel rendelkező emberrel, aki segítene orvosolni ezt a "hívatlan vendéget".
A polter/geiszt ez egy összetett német szó. POLTER (hangzavart csinál) GEISZT (szellem), ez egy parapszichológiai jelenség, ami abból áll, hogy zajt csap és tárgyakat mozgat.Több magyarázat létezik arra, hogy mi okozza ezeket a jelenségeket:
1.fizikai magyarázat elektromossággal kapcsolatos törvényszerűségek
2.a pubertás korban lévő gyermek haragja telepatikus módon fizikai módon megjelenik
3.olyan emberek szellemei, akik hirtelen haltak meg, úgy hogy közben nagyon dühösek voltak és nem tudtak átkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!