Ez volna a Poltergeist? (bővebben lent)
Ma történt a dolog, teljesen egyedül vagyok itthon, se kutya, se macska nincs a házban(csak a kertben). Itt ültem a nappaliban, neteztem, közben jó hangosan zenét hallgattam.
Először lépteket hallottam, de azt hittem, csak a macskám jött be. Utána csend. Aztán hallok egy nagy csörrenést, és látom, hogy a CD-k, amik a tévé tetején voltak, a földön vannak. Felálltam a székből, hogy odamenjek, és akkor láttam is a dolgot, mert repülni kezdett a többi cédé is, ami még a tévé tetején maradt. Nem úgy, mint ami azért esik le, mert hangos a zene, és a hangfrekvenciáktól rázkódik, majd lepottyan, hanem ezek úgy repültek, mint amikor valaki/valami lelöki őket.
Úgy megijedtem, hogy csak nemrég mertem bejönni a házba, eddig kint voltam a kertben.A dolog délelőtt történt.
Nem vagyok 13 éves, nem vagyok csaj, nem drogoztam be, megtörtént.
Kérném, hogy szkeptikusok ne írjanak, nem tőlük kérdeztem.
Lehet, hopgy csak lecsúztak a tv tetejéről, am nem kell ide "szentkereszt6" és minden b&romság...
Egy ateista szkeptikus.
Nem tudom milyen fajta, de kísértetnek tűnik. Én meditálnék és megkérném hogy húzzon a francba, vagy minimum mindenkinek jobb lesz ha nyugton marad és nem vergődik.
Ne félj, de ha kell, hívjál ki profi szellemirtót.
Addig meg gondolj rá megértéssel, mint egy fogyatékosra.
17.58
Kedves ráérő szkeptikus!
A "Kérném, hogy szkeptikusok ne írjanak, nem tőlük kérdeztem." és a hasonló mondatoknak kétségtelenül az a jelentése, hogy legyen szíves megkímélni bennünket a véleménye felesleges olvasásától.
Javaslom továbbá, hogy ne is látogassa az ezotéria kategóriát.
Nem ismerem őket, de nem mesebeliek:
"Nem vagyok 13 éves, nem vagyok csaj, nem drogoztam be, megtörtént"
Tehát a drogosok=nők. Szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!