Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi erről a véleményed? Véletle...

Mi erről a véleményed? Véletlenek egybeesése vagy van vmi a dolgok hátterében?

Figyelt kérdés

Kamaszkoron kezdtem el naplót írni.Nem írtam bele mindennap,de mikor írtam bele,akkor minden velem történt fontosabb dolgot megemlítettem.A kamaszkorom alatt teljesen átformálódtam külsőleg és belsőleg(bunkó,nagyképű,önbizalmatlan,bosszúálló,agresszív,hazudó,lopó,csaló,dagadt,csúnya,undok kígyó lettem)elterveztem,nemrég,hogy megváltozok kívülről belűről.

megtaláltam a régi naplómat(amibe már egy ideje nem írok)fogtam a teleírt lapokat,kitéptem,kiálltam az udvarra és elkezdtem égetni.Ahogy lángrakapott hirtelen feltámadt a szél,és elkezdtett esni az eső.Mikor teljesen nagylánga kapott a köteg kiejtettem a kezemből bele egy tócs közelébe,teljesen átvizesedett de még így is égett.Amint elégett az egész,megjelent mellettem egy fekete macska,megállt,belenézett a szemembe és tovább ment.Hirtelen elszédültem és egy pillanatra teljes sötéget láttam(mintha becsuktam volna a szemem)Majd elállt a szél és kisütött a nap.Az eddig élesen megjelenő gyötrő emlékek(amikre nem vagyok büszke)most ha rájuk gondolok csak halványan vannak meg,alig emlékszek vmire.

2010. júl. 6. 13:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a dolog igaz, akkor egy mágus vagy boszorkány féleség vagy. Esetleg kérdezz rá a családodban, hogy nem-e történtek ilyenek valakivel, esetleg nem volt-e mágus vagy ilyesmi...

Majd ha a seprűd elkezd lebegni és azt akarja hogy felszállj rá, akkor ne ijedj meg. Ha jegyet is kér, akkor fuss amerre látsz, a Seprű-volán nagyon drágán árulja a jegyeit. Én már csak tudom, sajnos ezzel a módszerrel kell utaznom Salem-be is, a boszorkány nagyanyámhoz. :S :P :P

2010. júl. 6. 23:10
 12/15 A kérdező kommentje:
utolsó: a Roxfortba nem nyerek felvételt ezek után?:D
2010. júl. 6. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy boszorkány. :))) Amit tett, azt minden bizonnyal komolyan gondolta és nagyon nagyon jól tett mindent és valszeg meg is szabadult a sok negatív emléktől, eleresztette a negatív múltját, ilyenre nagyon kevés ember képes úgy igazán, szívből.
2010. júl. 8. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

"mágia szertartást hajtottál végre"

Milyen szertartás lol??? Csak elégette a régi naplóját...XD

Véletlenek egybeesése...ennyi.

2010. júl. 8. 23:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nem boszorkányság, ne aggódj. :) Annak viszont örülj nagyon, hogyha sikerült elengedned a múltat!
2010. júl. 9. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!