Mi erről a véleményed? Véletlenek egybeesése vagy van vmi a dolgok hátterében?
Kamaszkoron kezdtem el naplót írni.Nem írtam bele mindennap,de mikor írtam bele,akkor minden velem történt fontosabb dolgot megemlítettem.A kamaszkorom alatt teljesen átformálódtam külsőleg és belsőleg(bunkó,nagyképű,önbizalmatlan,bosszúálló,agresszív,hazudó,lopó,csaló,dagadt,csúnya,undok kígyó lettem)elterveztem,nemrég,hogy megváltozok kívülről belűről.
megtaláltam a régi naplómat(amibe már egy ideje nem írok)fogtam a teleírt lapokat,kitéptem,kiálltam az udvarra és elkezdtem égetni.Ahogy lángrakapott hirtelen feltámadt a szél,és elkezdtett esni az eső.Mikor teljesen nagylánga kapott a köteg kiejtettem a kezemből bele egy tócs közelébe,teljesen átvizesedett de még így is égett.Amint elégett az egész,megjelent mellettem egy fekete macska,megállt,belenézett a szemembe és tovább ment.Hirtelen elszédültem és egy pillanatra teljes sötéget láttam(mintha becsuktam volna a szemem)Majd elállt a szél és kisütött a nap.Az eddig élesen megjelenő gyötrő emlékek(amikre nem vagyok büszke)most ha rájuk gondolok csak halványan vannak meg,alig emlékszek vmire.
Ez elég furcsa történet.
Hát ha nem kitalált-amit erősen kétlek-, akkor a belőd valószínűleg már nem bírja, és el akar "égetni" minden régi rosssz emléket. .Lelki változásra van szükséged.
Utolsó.Ne haragudj,de az utolsó mondatodat nem értem.:S
Ez egy szertartás volt?Én életemben nem foglalkoztam még a mágiával vagy ezotéria,vagy,hogy is hívjákkal.Max csak annyit,hogy néha elolvasom a horoszkópom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!