Léccy olvassátok el nagyon fontos. (? )
Figyelt kérdés
Az van hogy dolgozok egy blogon a természetfeletti lányekről..ez nem is gond..de régen mindig néztme horrort és rémtörténetet..olyan rossz.az álmok is nagyon rosszak.nem bírok elaludni...és most hogy leszoktam erről most az álmok gyötörnek vagyis olyan mintha a testem még vágyakozik erre...mi lehet ez?mi történik velem?2010. júl. 5. 21:01
12/13 anonim válasza:
Azért eltűnni szoktak emberek. Híradót ti nem néztek? És igen hip-hop. És a család bizony mást nem tud csinálni csak sírni :S Keress rá google-ban: eltűnt személyek.
Az már más dolog, hogy nem démonok meg szellemek rabolják el őket, hanem szervkereskedők meg ilyenek. Inkább a valós dolgokkal kéne foglalkozni, van elég érdekesség a világban így is.
13/13 anonim válasza:
Régen én nagyon féltem a sötéttől, a vámpíroktól, meg mindenféle hasonlótól, pedig nem is hittem ezekben, csak túl sok rémtörténetet hallottam. Aztán sokat mondogattam magamnak, hogy nem létezik semmi természetfeletti lény, a sötétben meg nincs semmi, csak ugyanaz, ami világosban is. És működött! Már nem félek. :) Szóval csak próbálj megfeledkezni ezekről a természetfeletti lényekről, ne olvasgass róla, és ne írj blogot. Egy idő után majd rájössz, hogy semmi okod félni, és újra nézhetsz horrort anélkül, hogy utána démonokról álmodnál. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!