Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léccy olvassátok el nagyon...

Léccy olvassátok el nagyon fontos. (? )

Figyelt kérdés
Az van hogy dolgozok egy blogon a természetfeletti lányekről..ez nem is gond..de régen mindig néztme horrort és rémtörténetet..olyan rossz.az álmok is nagyon rosszak.nem bírok elaludni...és most hogy leszoktam erről most az álmok gyötörnek vagyis olyan mintha a testem még vágyakozik erre...mi lehet ez?mi történik velem?
2010. júl. 5. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ugye? :D

felfoghatatlan.....xD

2010. júl. 6. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért eltűnni szoktak emberek. Híradót ti nem néztek? És igen hip-hop. És a család bizony mást nem tud csinálni csak sírni :S Keress rá google-ban: eltűnt személyek.

Az már más dolog, hogy nem démonok meg szellemek rabolják el őket, hanem szervkereskedők meg ilyenek. Inkább a valós dolgokkal kéne foglalkozni, van elég érdekesség a világban így is.

2010. júl. 9. 15:42
 13/13 anonim válasza:
Régen én nagyon féltem a sötéttől, a vámpíroktól, meg mindenféle hasonlótól, pedig nem is hittem ezekben, csak túl sok rémtörténetet hallottam. Aztán sokat mondogattam magamnak, hogy nem létezik semmi természetfeletti lény, a sötétben meg nincs semmi, csak ugyanaz, ami világosban is. És működött! Már nem félek. :) Szóval csak próbálj megfeledkezni ezekről a természetfeletti lényekről, ne olvasgass róla, és ne írj blogot. Egy idő után majd rájössz, hogy semmi okod félni, és újra nézhetsz horrort anélkül, hogy utána démonokról álmodnál. Hajrá!
2010. aug. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!