Szellem lehetett? Bővebben lent!
Először is Sziasztok:)
Ma hajnalban olyan 0:34 körül felkeltem mert csörgött a mobilom, kinyomtam.. Vissza akartam aludni és a polcomról egy kb 2-2,5 kilós karton doboz rá esett a fejemre de rendesen fel volt téve.. Szidtam a k*rva annyát aztán kómámban nem is gondolkozva megpróbáltam aludni .. mikor elaludtam volna valami zöld villogott a takarómon.. Gondoltam biztos kintről így hát megint csak el akartam aludni ez már a 3. Ekkor a filctollak estek le, olyan 2:30-3:00 óra volt, ekkor már mérgemben nem bírtam aludni ki mentem a levegőre elszívni egy cigit .. (itt még nem hittem hogy léteznek) majd egy ablak előtt állt egy kb 150 cm-es "lény" ha lehet így fogalmazni.. Szerintetek mi lehetett??:O
Oszt miféle szellem lakik ott? Na beszélj csak le! Miféle szerzet? Hol dolgozik, van-e bejelentett lakása? stb.
http://www.youtube.com/watch?v=oQyjyxzYYnc&feature=related :D
Komolyra fordítva a szót, amíg nem láttam tárgyakat maguktól mozogni én se hittem az ilyesmikben.
Vhol azt olvastam, vagy hallottam, hogy ha ilyennel találkozol nem kell félni tőle, inkább meg kell szólítani, hogy mit akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!