Szerintetek lehetett szellem?
Figyelt kérdés
Fura dolog történt az előbb;a szobámba belépvén leesett a falról egy kép.Két szögön lóg immáron 4 hónapja,és az egyik szög "engedte"el.Először azt gondoltam,kifordult a falból ez az ominózus szög,de az sziklaszilárdan áll a helyén.A keret se lehet ludas;úgy fekszik rá a szögre,hogy azt csak leemelni lehet onnan.
Mit gondoltok;lehet erre ésszerű magyarázat?
2011. aug. 2. 16:12
1/9 Tom Benko válasza:
Csak ésszerű magyarázat lehet, mert szellemek nincsenek. Hogy áll a szög a falban? Akasztva van, vagy csak ráfektetve? Rázkódások? Stabilan volt rögzítve a kép? stb...
3/9 anonim válasza:
nem lehet hogy csak a szél volt??
4/9 Darkavid válasza:
Hát azt nem tudom hogy szellem volt-e(hisz ezt senki sem tudja).AZ elsőnek igaza van számtalan ésszerű magyarázat van.De ha mégis paranormális magyarázatot keresünk akkor figyeld meg mit ábrázol a kép.esetleg valamilyen köze lehet a szellemhez vagy így akar neked üzenni vmit.Gondolkozz kitől kaptad a képet(barát,rokon, stb.)mert lehet hogy hozzá van köze.
5/9 anonim válasza:
Ott járt Casper :D de az is lehet hogy egy 80-as szintű Paladin csinálta!
6/9 A kérdező kommentje:
Kertes,családi házban lakom egy csendes kis utcában,ergo:rázkódás kizárva;a szög masszívan áll a falban.A képet egy bolhapiacon vettem;igazándiból ez egy rézkarc,ami a főldgolyót ábrázolja,szóval nem egy 150 éve halott őst,vagy hasonlót-ezért is fura az egész...
2011. aug. 2. 20:45
8/9 Tom Benko válasza:
Akasztó kinézete? Milyen stabilan volt rajta? Mekkora lendülettel mész az ajtón keresztül? Hogyan közlekedsz? stb...
9/9 anonim válasza:
Erősen csaptad be az ajtót,oszt leesett a kép. Semmi szellemhez nincs köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!