Meddig vannak még itt a lelkek halál után a földön?
Én hiszek ebben. Szerintem érzelmekkel vissza lehet tartani egy lelket (pl. ha nem akarják elengedni, minden nap sírnak utána még hónapok évek múlva is), akkor van hogy nem tud elmenni a fénybe, de ez a verzió nagyon nem szerencsés hiszen aki meghalt annak már nem lenne itt dolga.
Nem tudom hogy továbbléphetett -e de ha még egyszer látnátok akkor kommunikáljatok vele nyugodtan, mondjátok neki hogy ő már nincs az élők közt (sok lélek nincs is tisztában azzal hogy meghalt és ez tovább nehezíti a helyzetet, de ezt csak példaként mondom), és imádkozzatok érte hogy minél előbb találjon rá a fényre, illetve sugározzatok felé szeretetet, ha kell megbocsátást.
Én is ilyen 6 hét körüli időt tudok átlagban. Ha minden igaz, akkor általában kapsz egy lehetőséget, hogy egyből mész, vagy ez a 6-7 hét után.
Nincs semmi átjusson a kapukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!