Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Meddig vannak még itt a...

Meddig vannak még itt a lelkek halál után a földön?

Figyelt kérdés
Unokahúgom látta anyukánkat halála után 2x. Már hetek óta nem mondta hogy látta, akkor valószínű hogy tovább lépett?
2019. márc. 24. 15:17
 1/8 anonim válasza:
Igazából szerintem ez olyan dolog hogy ki miben hisz, valaki szerint ha meghal valaki akkor egyszerre eltávozik a földröl, valaki szerint itt éli tovább az “életét”, vagyis itt marad tovább a földön
2019. márc. 24. 15:27
 2/8 anonim válasza:
100%

Én hiszek ebben. Szerintem érzelmekkel vissza lehet tartani egy lelket (pl. ha nem akarják elengedni, minden nap sírnak utána még hónapok évek múlva is), akkor van hogy nem tud elmenni a fénybe, de ez a verzió nagyon nem szerencsés hiszen aki meghalt annak már nem lenne itt dolga.

Nem tudom hogy továbbléphetett -e de ha még egyszer látnátok akkor kommunikáljatok vele nyugodtan, mondjátok neki hogy ő már nincs az élők közt (sok lélek nincs is tisztában azzal hogy meghalt és ez tovább nehezíti a helyzetet, de ezt csak példaként mondom), és imádkozzatok érte hogy minél előbb találjon rá a fényre, illetve sugározzatok felé szeretetet, ha kell megbocsátást.

2019. márc. 24. 16:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Mielőtt meghalt minden elköszöntünk tőle, és megbocsátottunk neki. Nővérem szerint elment már régen. Otthonában halt meg, eleinte furcsa volt bemenni a házba. Egyedül nem is tudtam belépni a házba. Most már betudok menni, és nincs furcsa érzésem.
2019. márc. 24. 16:22
 4/8 anonim válasza:
Elvileg halál után 40 napig itt van a lélek a földön, akkor az az lehetett. Valószínűleg elmehetett már akkor.
2019. márc. 24. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Van 40 vagy 40 valahány napja, hogy atjusson a kapukon.
2019. márc. 24. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen 6 hét körüli időt tudok átlagban. Ha minden igaz, akkor általában kapsz egy lehetőséget, hogy egyből mész, vagy ez a 6-7 hét után.

Nincs semmi átjusson a kapukon.

2019. márc. 24. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
40 napig.
2019. márc. 25. 02:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem a földön, alatta!
2019. márc. 25. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!