Mi történik körülöttem? Hogyan lehet megállítani? Boldogtalanság lehet a sorsom? Átok? Rontás? Ártó lelkek?
Rövid időn belül, számomra több rendkívül fontos személy hunyt el, ezért szépen kérek mindenkit, hogy tapintatos legyen, mivel nem tudom túltenni magam a történteken!
December óta nem telt el hónap, hogy a hozzám közel álló személyekkel ne történjen tragédia.
Közvetlen azután, hogy nagyon jól érzem magam, az élettől megkapom a nagy pofont.
Minden hónap 10. és 16. napja között valami tragédia történik december óta, amiket privát üzenetben elmondok szívesen egy témában jártas személynek, ha ezáltal tudna nekem segíteni, mivel átoktól tartok, vagy nem is tudom mi lehet ez az egész.
Egyre gyakoribbak a tragédiák, eddig havonta 1-2 maximum, már most csak ebben a hónapban(május) 5 baleseten vagyunk túl és 3-szor kerültem olyan helyzetbe, ami tragikusan végződhetett volna és akkor már nem írnék itt.(Ha ez számít, ebben a hónapban van a születés és névnapom is)
Nem szeretném azt érezni, hogy miattam történik baj a szeretteimmel, pláne, hogy 2 hónapja elhunyt nagyon közeli hozzátartozómmal beszéltünk arról, hogy hullanak mellőlem az autósok (őt is autóbaleset érte).
Mellékesen azt érzem, hogy engem is környékez a halál, amitől csak azért félek, mert szeretteimet nem tudnám itt hagyni, kaptak ők is elég fájdalmat mostanában. Így, ha valami rontásról lenne szó, kérném az ebben jártas személyeket, hogy segítsenek megszabadulni tőle.
Egyre gyakrabban tapasztalok olyan jelenségeket, amiket ésszerűen nem tudok megmagyarázni. Régebben is voltak ilyen jellegű tapasztalataim, de nem olyan intenzívek, mint az utóbbi néhány hónapban, ezeket nem is szeretném részletezni, de lehet köze van az eseményekhez.
Beszéltem egy személlyel pár hete, aki bizonyos szinten érzékeli a szellemeket és véleménye szerint a munkahelyemen több rossz lélek van, amiben biztos vagyok én is, mivel a legtöbb jelenséget ott tapasztalom, de ezek szerinte nem akarnak ártani egyelőre.(már most higgadtabban kezelem, de tavaly még sírva jártam haza munkából) mivel közösségi térben dolgozom, ahol régebben gyakoriak voltak a szeánszok, amivel tudtommal nem szabad játszadozni.
Tanácstalan vagyok teljesen, tudna valaki valamit mondani? Tanácsot adni? Mit tehetnék, hogy szabaduljak a terhektől és ne kelljen minden hónapban újra és újra szembenézni a halállal, vagy az ahhoz közeli élményekkel?
Szkeptikusok tapintatlan megjegyzéseire nincs szükségem jelenleg, de tőlük is szívesen fogadok tanácsot, ha van racionális magyarázat ezekre a történésekre.
Véletlenekben nem hiszek, azt leszögezem.
Megértéseteket és válaszaitokat előre köszönöm!
Miért lennél te célpontja bármilyen ártó mágiának?
Biztos nem természet feletti okai vannak.
Az ártó és rossz szellemek, csak ott tudnak hatni, ahová hívják őket.
Ilyen "hívás" lehet a zabolátlan vágyak, élvezni vágyás, de lehet a "naggyá válni", vagy gazdaggá válni akarás stb.
Tehát a kontrollálatlan vágyak, és a hit hiánya, vagy a tévhitek.
A hit azért fontos, mert a jó és erkölcsös hitet nagyon utálják ezek az ártó erők, és az ilyen helyeket nem bírják elviselni.
De abból amit leírtál nincs összefüggés a te cselekedeteid, és a balesetek között. Az összefüggéseket is valószínűleg az ártani akaró erők sugalmazhatják neked.
Az ilyen sugalmazásokat nem kell komolyan venni, mivel te csak azért vagy felelős amit te teszel.
Csak azokat a gondolatokat, és sugalmazásokat kell komolyan venni, amelyek építenek, buzdítanak, és vigasztalnak, mert ezek mindig Istentől jönnek.
Az olyanokat melyeket elkeserítenek, kétségbe ejtenek, és rombolnak, meg kell tanulnod távol tartani magadtól, vagy el kell tudnod utasítani, és kinevetni, mint olyan hülyeségeket, amelyek a gonosztól jönnek.
1/2
Fogalmam sincs, talán van olyan személy, aki haragszik rám valamiért, ezért gondoltam, hogy esetleg rám szabadíthattak valamit, bár ilyen személyről konkrétan nem tudok szerencsére.
2/2
"Az ártó és rossz szellemek, csak ott tudnak hatni, ahová hívják őket"
Munkahelyemre hívták őket. Én nem voltam benne sosem, meg sok évvel azelőtt történt, ahogy én erre a helyre kerültem, mégis én vagyok az egyik, aki rendszeresen tapasztalja a jelenlétüket.
Hitemmel nincs probléma, mikor megrémiszt egy jelenség, mindig azt hajtom magamban, hogy a jó Istenem erősebb náluk, bár igazság szerint mostanában egyre durvább dolgokat látok, de már nem tudok kiakadni rajta, csak elgondolkodtatott, hogy nem-e ők ártanak nekem ilyen módon. Ezek szerint ez nem lehetséges?
Szia! Szerintem rád ez nem igaz, de ha esetleg más idetéved és nála ez a helyzet, muszáj leírnom, hogy általában amikor az emberek azt hiszik, hogy el vannak átkozva, rontás van rajtuk, feketemágiával befolyásolják őket, stb., akkor valójában csak bemagyarázzák maguknak és saját magukat kergetik az őrületbe miközben nem is történik semmi.
Akire az előbbi igaz, azoknak Anthony Robbins - Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást c. könyvet ajánlom, meg persze mindenkinek aki szeretné jobbá tenni életét.
Amit neked tudnék ajánlani: rezonancia törvényével való ismerkedés és előnyödre való fordítás. Sport (rengeteg spirituális haszna van, erősebb és tisztább leszel tőle belül is - nem csak a testre hat). A fenti könyv is csak jót tehet.
Illetve ajánlok két embert privát üzenetben.
Nézd, ha te hiszel Istenben, akkor nem tudnak neked ártani, ez egészen biztos.
A sötétség még sohasem volt képes a fényt eloltani, pont fordítva, ezért félnek az ártó, sötét erők a hittől.
Isten + 1fő, az mindig abszolút többség, nincs mitől tartanod.
Ja még egy dolog, a félelem ami hitetlenség is egyben, vonzza őket. Meg kell tanulnod nem félni, a hit egyébként sem engedi a félelmet eluralkodni valakin.
Isten nagyon szeret téged, ha ilyen próbákat hozott az élet a számodra, de az erőt is megadja ahhoz, hogy ezeket a félelmeket le tudd győzni a hiteddel.
"Isten nagyon szeret téged, ha ilyen próbákat hozott az élet a számodra"
Bevallom őszintén, egyik közeli hozzátartozóm korai halálával egyidejűleg megingott a hitem, de azóta beláttam, hogy a jó emberekre szükség van ott, annál is inkább, hogy ő nagyon hívő volt.
Az, hogy Isten nagyon szerethet, azt nem értem, mert próbálok mindig jobb és jobb emberré válni, ezzel szemben nem járok templomba, dohányzom, alkalomadtán alkoholt is iszok, na meg szüzességet sem fogadtam házasságig, ami elméletileg elvárás lenne, de ezeken nem is vagyok képes változtatni, meg valljuk be, nem is akarok.
Tudom, hogy szeret, meg azt is, hogy kihúz a legnagyobb bajokból mindig, ennek ellenére sorozatosan kapom a fájdalmat, amit egyszerűen nem tudok megérteni, hogy mivel érdemeltem ki, mikor próbálok mindig helyesen cselekedni.
Ha egy hívő ember meghal, azt nem lehet tragédiának nevezni, mivel hazatért. Persze ez fáj azoknak, akik itt maradtak, de ez mégis öröm kellene, hogy legyen és nem tragédia.
Tragédiának csak azt lehetne tekinteni, amikor valakinek a lelke kárt vall. Tehát az életét nem arra használta, amire való, vagyis hitre jutni, és megismerni az Istent. Aki képes hitre jutnia, megismert Jézust, személyes kapcsolatba került vele, ezt cselekedte, annak halála (balesete) nem tekinthető tragédiának.
Itt olvashatsz, hogy a balesetben meghaltakkal mi lesz:
Ismered a mondást?
"Akit Isten szeret, vagy magához veszi, vagy elveszi eszét!"
Nem azon kell búsúlni, hogyvalaki már nincs, hanem örülni kell, hogy volt és emlékezni az együtt átélt szépre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!