Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ember milyen varazsigevel...

Ember milyen varazsigevel tudnek eltunteteni? 21/L

Figyelt kérdés
2019. márc. 20. 18:22
1 2 3
 21/26 GenjiMain válasza:
79%
Fogj egy sétapálcát a kezedbe,ordítsd:ÉS MOST TAKARODJ VISSZA A HOMÁLYBA AHONNAN JÖTTÉL, ITT ÚGYSEM JUTSZ ÁT!És üsd a földre a sétapálcával!Ha szerencséd van,beszakad a föld és lezuhan!
2019. márc. 24. 20:51
 22/26 GenjiMain válasza:
ÜSS*
2019. márc. 24. 20:54
 23/26 anonim válasza:
Aztamindenit! Na igen pont az ilyen kérdések + válaszok miatt kérem a heti kérdéseket xD Jót lehet rajtuk nevetni. Amúgy ha valaki semmilyben módon nem mutatkozik 7 évén keresztül akkor eltűntnek vagy halottnak nyilvánítják... Mondjuk ez egy hosszú folyamat de működik. Mondjuk szerintem az is elég ha nem beszéltek többet én elég sok embertől váltámogatás így el (lehet hogy túl soktól is...)
2019. márc. 24. 21:52
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha csinos lány vagy akkor én pl el tudnálak tűntetni akár örökre is :P :D
2019. márc. 25. 10:52
 25/26 anonim válasza:
Az evanesca varázsigével tudsz eltüntetni tárgyakat/élőlényeket.
2019. ápr. 2. 18:31
 26/26 anonim ***** válasza:
És valaki még ide is behozta a politikai nézeteit, hihetetlen :DDD Egyesek javíthatatlanok.
2019. máj. 9. 18:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!