Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Azt hallottam, hogy tükröt...

Azt hallottam, hogy tükröt nem szabad a hálószobába tenni. Miért?

Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy elméletileg a tükör vonza a szellemeket. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy vegyük le a tükröt a gyerek szobájából. Ez mennyire komoly? Jobb félni, mint megijedni. 37/F

2019. márc. 2. 14:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Én nem úgy fogalmaznék, hogy nem szabad, hanem úgy, hogy nem tanácsos tükröt tartani a hálószobában. Hogy miért? Nos, mint itt előttem egy-két normálisabb írta, azért, mert átjáró a szellem világ és a mi világunk között, és ráadásul mint tudjuk, éjjel aktívabbak a szellemek, mint nappal, kvázi épp akkor használhatják aktívabban a tükörátjárót, mikor te éjszaka ott alszol a szobában. Ha van egy kis szerencséd akkor csak ártatlan szellem(ek) jön(nek) át, de ha nincs szerencséd, átjöhetnek gonoszabb dolgok is. Másfelől viszont praktikus dolog a tükör a hálószobában, de szerintem takard le éjszakára, akkor nem tudják, használni a szellemek átjáróként.

Egyébként, csak érdekességként jutott eszembe, hogy hülye haverom egyszer fogta és pár hét erejéig felrakott egy tükröt, a szerénye ajtajára. A szekrények a másik átjárók a tükrök mellett. Ha a kettőt összerakod, akkor meg sokkal erősebb átjáró képződik a szellemek számára és akár egészen gonosz dolgok is átjöhetnek. Szerencsére a haveromnak volt annyi esze, hogy még amikor csak kisebb para dolgok történtek, akkor levette a tükröt a szekrényéről.

2019. márc. 5. 10:02
 12/16 anonim válasza:
31%
A tudatállapoton és a tudatosságon múlik a tükör használata, bárhol legyen is. Alvó állapotban kevésbé írányítjuk az esetleges átjárókat, nem csak a túlvilágról, hanem oda is, más dimenziókba, előző életekbe stb. nyújthat betekintést. Nekem a legjobban a régi fa keretezésű nagy, ovális tükör működik, de előtte le kell védenünk magunkat. Mindenki képes utazni, de jobb ha ezt eleinte nem egyedül teszi.
2019. márc. 5. 22:00
 13/16 anonim válasza:
31%
Tényleg vegyétek le. Vagy legalább takarjátok le. A gyerekek ráadásul sokkal érzékenyebbek az ilyen dolgokra.
2019. márc. 7. 19:56
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Állítólag felerősíthet különféle,radiesztéziai jellegű energiákat, amik kellemetlenek, zavaróak,egészségre ártalmasak is lehetnek.A hálószobában ez azért gond, mert igy órákon át a káros sugárzásban tartózkodnál nap mint nap.Ráadásul, ahogy irtam zavaró hatású energát is szétszorhat, ami miatt rosszabbul aludnál esetleg.Szellemeknek ehhez nincs közük.
2019. ápr. 8. 20:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A szellemek bárhol át tudnak járni, nincs szükségük ehhez tükörre.Ez egy teljesen logikátlan mende- monda.
2019. ápr. 9. 17:36
 16/16 anonim válasza:
100%

Mindig is tudtam, hogy túlzás a 15db tükör. ( nagyobb kockák. Így 9 a plafonon, egy hosszú az ágy fej részénél, egy meg a két szekrényt köti össze, a szekrények újabb 2-2tükrös szekrény. Az egyik ráadásul titkos "szekrény".Szekrénynek látszik, de a gardróbba vezet, ahol újabb tükrök vannak. Hiába, a párom szeret nézelődni. 😅 )

Eddig csak a tükörképemmel volt problémám. Nem hinném, hogy "átjáró" lenne.

2019. júl. 13. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!