Azt hallottam, hogy tükröt nem szabad a hálószobába tenni. Miért?
Én nem úgy fogalmaznék, hogy nem szabad, hanem úgy, hogy nem tanácsos tükröt tartani a hálószobában. Hogy miért? Nos, mint itt előttem egy-két normálisabb írta, azért, mert átjáró a szellem világ és a mi világunk között, és ráadásul mint tudjuk, éjjel aktívabbak a szellemek, mint nappal, kvázi épp akkor használhatják aktívabban a tükörátjárót, mikor te éjszaka ott alszol a szobában. Ha van egy kis szerencséd akkor csak ártatlan szellem(ek) jön(nek) át, de ha nincs szerencséd, átjöhetnek gonoszabb dolgok is. Másfelől viszont praktikus dolog a tükör a hálószobában, de szerintem takard le éjszakára, akkor nem tudják, használni a szellemek átjáróként.
Egyébként, csak érdekességként jutott eszembe, hogy hülye haverom egyszer fogta és pár hét erejéig felrakott egy tükröt, a szerénye ajtajára. A szekrények a másik átjárók a tükrök mellett. Ha a kettőt összerakod, akkor meg sokkal erősebb átjáró képződik a szellemek számára és akár egészen gonosz dolgok is átjöhetnek. Szerencsére a haveromnak volt annyi esze, hogy még amikor csak kisebb para dolgok történtek, akkor levette a tükröt a szekrényéről.
Mindig is tudtam, hogy túlzás a 15db tükör. ( nagyobb kockák. Így 9 a plafonon, egy hosszú az ágy fej részénél, egy meg a két szekrényt köti össze, a szekrények újabb 2-2tükrös szekrény. Az egyik ráadásul titkos "szekrény".Szekrénynek látszik, de a gardróbba vezet, ahol újabb tükrök vannak. Hiába, a párom szeret nézelődni. 😅 )
Eddig csak a tükörképemmel volt problémám. Nem hinném, hogy "átjáró" lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!