Sokat hallottam már Rake a figyelőrőr. Igazak a sztorik?
Rengeteg történetet olvastam róla, Szefi videóját is láttam, de sosem tudom, hogy igazak e a sztorik. Kiskoromban láttam róla egy képet, de nem tudtam, hogy mi ez,és mikor nagyobb voltam (jóval időssebb) nézegettem Szefi Legendák nyomában videóit, és mikor a Rake a Figyelő c. videót néztem, eléggé lesokkolt a dolog, mivel a lény durván az emlékeimben maradt. Aki tudja az igazat, az légyszí írja le, vagy ha tényleg létezik, és valaki látta, vagy ismerőse, vagy bárki, az a saját sztoriját írja le.
Nagyon köszönöm!
Egyszer az egyik meg akart gereblyézni egy N-Ufót, de az a lábának lumbálásával lelumbálta magáról.
De vannak még a Rake-hez hasonló más félelmetes lények, mint a Körömcsipeszember aki levágja a KÖRMÖDET ( ijesztő zene + villámcsapás ) majd a többi testrészedet is, vagy a fogkRÉM ami mentolos folyadékot hány a szádba.
Egyszer valahol láttak egy Rake-t akinél két gereblye is volt, de olyan is volt már, hogy a gereblye irányította a figyelő rake-t, és akkor nem a figyelő gereblyézte meg az áldozatát, hanem a gereblye figyelőzte össze azt. Ott van még az N-Rake is aki a gereblyének a tompa részével bökdöste össze az áldozatát, miközben a heszes részével véletlenül szándékosan kinyomta röhögve a saját szemgolyóit, de az sokak szerint csak egy N-Ufó volt akinek valami véletlen folytán a kezébe került egy gereblye.
Léteztik a Rake, ez biztos!!!! Én a Mammut plázában vagyok bizt. őr és múltkor haverommal le kellett mennünk a pincébe és ott láttunk egy ilyen lényt mint a videón de elmenekült!
Azóta nem merek lemenni, be vok teljesen parázva!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!