Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sokat hallottam már Rake a...

Sokat hallottam már Rake a figyelőrőr. Igazak a sztorik?

Figyelt kérdés

Rengeteg történetet olvastam róla, Szefi videóját is láttam, de sosem tudom, hogy igazak e a sztorik. Kiskoromban láttam róla egy képet, de nem tudtam, hogy mi ez,és mikor nagyobb voltam (jóval időssebb) nézegettem Szefi Legendák nyomában videóit, és mikor a Rake a Figyelő c. videót néztem, eléggé lesokkolt a dolog, mivel a lény durván az emlékeimben maradt. Aki tudja az igazat, az légyszí írja le, vagy ha tényleg létezik, és valaki látta, vagy ismerőse, vagy bárki, az a saját sztoriját írja le.

Nagyon köszönöm!

2015. júl. 5. 17:06
1 2
 1/13 Flóra 12 válasza:
Én nem zárom ki hogy létezik.Lehet hogy egy démon volt.Szerintem ebben az ügyben nehéz lenne megtalálni az igazat.Mert ezek is afféle bizonyítékok csak nem igazán akarjuk elhinni mivel eléggé félelmetes.
2015. júl. 5. 17:23
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Létezik, meg akar gyilkolászni, menekülj!!!
2015. júl. 5. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Halotam a sztorit de létezni nem létezik.
2015. júl. 5. 18:26
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Egyszer az egyik meg akart gereblyézni egy N-Ufót, de az a lábának lumbálásával lelumbálta magáról.

De vannak még a Rake-hez hasonló más félelmetes lények, mint a Körömcsipeszember aki levágja a KÖRMÖDET ( ijesztő zene + villámcsapás ) majd a többi testrészedet is, vagy a fogkRÉM ami mentolos folyadékot hány a szádba.

Egyszer valahol láttak egy Rake-t akinél két gereblye is volt, de olyan is volt már, hogy a gereblye irányította a figyelő rake-t, és akkor nem a figyelő gereblyézte meg az áldozatát, hanem a gereblye figyelőzte össze azt. Ott van még az N-Rake is aki a gereblyének a tompa részével bökdöste össze az áldozatát, miközben a heszes részével véletlenül szándékosan kinyomta röhögve a saját szemgolyóit, de az sokak szerint csak egy N-Ufó volt akinek valami véletlen folytán a kezébe került egy gereblye.

2015. júl. 5. 18:35
 5/13 Skelita válasza:
Én először Szefitől és Castieltől hallottam rőla, igazából mindenki döntse el magának, hogy hisz-e benne vagy sem. Ugye vannak felvételek róla, de ennek hitelességét nem igazán tudjuk bizonyítani.
2015. júl. 5. 19:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Elég durva egy lény.
2015. júl. 5. 22:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Az Érmelléki Kuglófember sokkal gonoszabb. Ha az elkap téged akkor elvisz és utána jól megesz!
2015. júl. 6. 00:09
 8/13 anonim ***** válasza:
A Ginosagi durvább...
2015. júl. 6. 13:28
 9/13 SpilerHUN ***** válasza:
100%

Léteztik a Rake, ez biztos!!!! Én a Mammut plázában vagyok bizt. őr és múltkor haverommal le kellett mennünk a pincébe és ott láttunk egy ilyen lényt mint a videón de elmenekült!

Azóta nem merek lemenni, be vok teljesen parázva!!!!

2015. júl. 6. 13:40
 10/13 Mokyu! ***** válasza:
Lol XD Lol màr is jobb lett a napom de majdnem megfulladtam a röhögéstõl
2015. júl. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!