Hülyeség ugye? Azt hallottam a másvilágról a tükrökön keresztül járkálnak. és ajánlatos nem tartani, lefedni. Tetőtől talpig tükrös szekrényem lesz!
Nem hülyeség.
Nekünk van egy mozi nagyságú szobánk. Annyi a különbség, hogy képernyő helyett tükör van.
Ott szoktam előtte üldögélni és cigizni. Volt már, hogy a tükörben a szoba a fejetetejére állt, a tükörképem pedig lemászott, mint egy pók habzó szájjal. Verte a tükröt mint a hülye, de nem tudodott kijönni, így elkezdett hörögni, sikoltozni, amíg ki nem tört a tükör meg az ablakok. Majdnem levágta a fejem egy éles üveg darab.
akkor hülyeség :)
nem akarok itt rosálni előtte minden éjjel
Jaj és azt is kiabálta, hogy el fog jönni érted és kitépi a mocskos lelked, te nyomorult féreg....
Most meg téged látlak a tükörben...
Jaj...
Mivel az anyagi világ része a mindenségnek így nincsen szükség tükörre ahhoz hogy bemászkáljanak. Mert nincs hova bemászkálni hiszen benne vannak!
Ezt már megint valami ezoterikus balfék találta ki.
akkor most meg abba gondoltam bele, mi lenne ha félve nézném a tülröt és melletem ülve nézné az is, akit nem is látok..
meg remélem nem lesznek elsuhanó árnyak benne, meg hasonlók. egyedül lakom :(
A tükör csak egy tárgy, mint a szekrény, asztal, tv...annyi tulajdonsága van, hogy visszatükröződik róla minden.
Nem fogsz benne mást látni, mint ami valójában van körülötted...az élet nem horrorfilm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!