Hülyeség ugye? Azt hallottam a másvilágról a tükrökön keresztül járkálnak. és ajánlatos nem tartani, lefedni. Tetőtől talpig tükrös szekrényem lesz!
Akkor jó :)
Lucifer a pókot meg csapd le :)
...de ha mégis lenne valami, senki nemhinne nekem, így még telozni sem tudom kit hívnék..
A tükör felülete kb 99% pontosan veri vissza a fényt, és a fényelnyelése közel 0, aminek hatására a fotonok szinte ugyanolyan pontossággal jutnak vissza a szemedbe. Az illúzió a tükörkép.
Nem kell ilyen hülyeségektől folyton fosni.
A tükörnek semmi köze a másvilágoz, sem az asztrális síkkal, sem a szellemvilággal nem képes kapcsolatot létesíteni. És ha eltekintek azoktól a mágiáktól, amikkel módosítható a tükör tartalma (már ki hisz benne), a tükör csakis az anyagi világot tükrözi vissza.
Mindazonáltal elképzelhető, hogy a tükör túloldala is egy másik dimenzió, egy holografikus DNS illúziója ennek a világnak, és a tükörképed nem más, mint ennek a hologramnak ebbe a világba való beletörése.
Valamint régi tibeti jegyzetek beszámolnak arról, hogy a tükörben - mely két dimenzió, egy holografikus és egy materiális dimenzió egymásba törése - a Nagy Szellem utasítására megjelenhet egy szellem, de ennek kizárólagos oka van, és nagyon ritka.
Én sokat gyakoroltam a tükörképemmel, grimaszoltam, koncentráltam, auráztam, - nem csak egy tükörrel - és sikerült elérnem, hogy egy másodpercre megszakítsam a holografikus dimenzióval a kapcsolatot, aminek következtében a tükörképem az ellenkező irányba mozdult meg, de mint mondtam, sok próbálkozás után, és csak egy másodpercre.
Ne parázz, rossz vége lesz!
A néphit szerint már a boszorkányoknak sincs tükörképük, a szellemeknek még úgysem!
#7 (kérdező)
Félsz, mert félni akarsz.
Félsz a melleted ülő/álló, nem látható valakitől.
Ha tudatosan nem kűzdöd le félelmed, félni fogy az ugyanazon széken ülőtől is, amelyiken te ülsz.
Félni fogysz, hogy tányérodba beleeszik valaki/valami, láthatatlanul, amikor te eszel.
Ennek vége pedig a zárt osztály.
.
A tükör az anyagi világot tükrözi.
Minden, ami mást látni VÉLSZ benne, agyad játéka.
Vedd figyelembe: a félelem megteremti a félelem tárgyát, tehát ha valaki elsuhanó "árnyakat" lát, azért teszi, mert látni akarja.
15 az jó lehetett, mint a filmekben pl hogy emeled a kezed, a tükörképed meg nem.
remélem én összhangban leszek a hologrammommal
majd igyekszem nem félni és nem belelátni semmit, elvégre jogos, hogy csak szem által fogadott jelek küldése az agyba ami megteremiti a 3d-t, illúziót.
de tényleg hogy belemegyek akár egy szellembe, rossz belegondolni..
holnap hozzák a szekrényt.
remélem éjszaka nem nyílik ki az ajtaja :)
A tükrös szekrény nagyon menő:)
Biztos jól fog kinézni.
Nem fogsz így járni, nyugni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!