Azt hallottam, hogy tükröt nem szabad a hálószobába
tenni. Miért?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy elméletileg a tükör vonza a szellemeket. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy vegyük le a tükröt a gyerek szobájából. Ez mennyire komoly? Jobb félni, mint megijedni. 37/F
Asszony éjjel smink nélkül belenéz véletlen, halálra rémül. Ezért nem teszünk hálóba.
2019. márc. 2. 14:38
2/16 anonim válasza:
Nálunk a hálóban 2 is van. Nem jött ide egy szellem se :D
2019. márc. 2. 15:04
3/16 anonim válasza:
Mindig volt tükör a hálószobában, a gyerekszobában is, de soha nem jött egyetlen szellem sem. Nem kell minden babonát elhinni.
2019. márc. 2. 16:52
4/16 anonim válasza:
Én kissé féltem ettől,de nem hiszek a babonában.
Sokszor volt tükör a hálószobámban,soha nem tortént semmi.
2019. márc. 2. 17:38
5/16 anonim válasza:
Első: 😁😁
Nagyon jót nevettem köszönöm!
(bocsi, hogy érdemben nem válaszoltam a kérdésre)
2019. márc. 2. 18:25
6/16 anonim válasza:
hát sokan azt tartják h skizofréniához is vezethet.
de amúgy volt egy régi könyvem amelyben elég dúrván leírta hogy akár lélekfelező is lehet ha a szobai tükör és a Hold találkozik egymással és ennek a tükör közelében lévőknek a lelkei megfeleződnek stb. valami ilyesmi .
rokonaim mikor még gyerekek voltunk mindannyian folyton azzal jöttek hogy hallanak embereket beszélgetni a szobáikban. szellemekre gyanakodtak ilyesmi.
aztán sokszor idéztek szellemeket. jó sok sztorit mondtak, bár nekem elég silánynak és semmilyennek hangzott. igérgették hogy elvisznek egy ilyen szellemidézésre,de soha nem lett belőle semmi.
2019. márc. 2. 20:08
7/16 anonim válasza:
Max akkor hiheted azt, hogy jött egy szellem amikor este mozgolódást látsz a tükörben ami te vagy.
2019. márc. 3. 08:24
8/16 anonim válasza:
Mert àtjàró a túlvilàgról.
2019. márc. 3. 08:53
9/16 anonim válasza:
Azt mondják a tükör átjáró. Én nem félek attól, hogy bármi átjönne, de nekem sok rossz álmom volt, amikor tükör volt az ágyamnál,- viccből levettem, és azóta nincs. De ez a saját hülyeségem lehetett, lehet, éjszaka láttam magam benne, és zavart, csak nem figyeltem oda rá. Szóval, ahogy érzed, de semmiképp se paráztasd be magad, nem fog történni semmi, ha tükör van a hálóban.
2019. márc. 3. 10:00
10/16 anonim válasza:
Nálunk nem csak a plafonon és az egyik falon van telibe tükör hanem egy létra van az ajtónál, hogy mindig átmenjünk alatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!