Hallottam hogy a látó képesség fejleszthető hogyan kezdjek neki a fejlesztésének?
"ja... ha szefi mondta, akkor biztos igaz!"
Isten káromlás!!!
Hát én úgy fognék hozzá a dologhoz, hogy ellenőrízném azt, hogy kitől származik ez az állítás, mielőtt túl sok energiát öltenék bele.
Azt hiszem ebben az esetben nyílvánvaló kellene legyen, hogy semmiféle bizonyítékot nem tud az illető szolgáltatni ennek az állításnak az alátámasztására azon kívül, hogy mert azt mondtam.
Alapvető dolog, hogy egy állítás "nagyságának" megfelelő bizonyítékot kell mellékelni hozza.
Ha azt mondom neked, hogy esik az eső, még mindenféle egyéb bizonyítek hiányában is elhiheted, ha nem valami olyan helyen élsz, ahol elég ritka az eső.
Ha azt állítom, hogy feltaláltam a perpetum mobile-t, akkor it már nem elég csak allítani valamit. Sőt, az sem, hogy valmit egy videóban bemutatok a youtube-on ami annak tűnik. Ennél már kicsivel több kell ide.
Láss, ne csak nézz! :)
hát én biztosan írhatom h az aki ezt állítja aaz semmit nem tud.
nem ismerem ezt a figurát. de ha lát is valamit annak biztos h nem örülne.
hazug alapokba ne fektess, mert csalodni fogsz.esetleg beleörülsz, föleg az ilyesmikbe bele lehet.
hidd el a tulvilági dolgok nem tul szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!