Eladnám a lelkemet egy démonnak?
Nem szeretnék nagyon belemenni a témába, de sajnos gyerekkorom óta nyakamon van a rossz.
11 éves korom óta gondolkodom a démonnal való szerződésen, és egyre inkább hajlok felé.
Kezdetben szép, boldog gyerekkorom volt, de aztán az egész életem lecsúszott, volt hogy már majdnem bele is őrültem.
Szinte kettős személyiség vagyok, hiába nem szenvedek személyiségzavarban (Gyerekkoromban sokat jártam pszichológushoz, pszichiáterhez, szorongások miatt)
És félek saját magamtól.
Próbálok minél többet mosolyogni, minél gyerekesebbnek tűnni, hogy ezzel magamat is nyugtassam egy kicsit.
De néha előjön belőlem hogy kell nekem az a szerződés, és hogy valójában egy szívtelen senki vagyok.
Akit érdekel, annak privátban részletezném a dolgokat, hogy miért kell a szerződés, és hogy mik történtek, feltéve ha tud tanácsokat adni..
Őszintén, össze vagyok zavarodva jelenleg teljesen.
18/L
Sajnos nincsenek démonok. :D
Én is eladnám szívesen a lelkem a sátánnak földi javakért. de ház nem létezik. :D
Hidd el semmi értelme nincs annak ha eladnád a lelked. Én még nevet is tudnék mondani akit megidézhetnél de nem fogom mert egy démon csak ártani akar majd neked, és semmi jót nem akarna adni egy emberi lénynek. El vagy keseredve azt érzem.
Miért vagy ennyire ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!