Ha eladom a lelkem egy démonnak, kérhetem ezt?
Figyelt kérdés
Egy sorozatban akarok élni :D mint egy illúzió tudjátok. Csak lehet ilyet kérni, nem? :D Nem akarok olyan válaszokat, hogy nem léteznek démonok. (Tegyük fel hogy most léteznek)Na. :D2016. dec. 30. 21:21
1/20 anonim válasza:
Miért nem fogalmazod át úgy . Hogy "olyan életet akarnék élni mint amilyeneket xy sorozatban látok" s kicsit kifejtenéd bővebben mire is vágysz
2/20 A kérdező kommentje:
Szó szerint egy sorozatban, ahol a színészek is azok az emberek akiket eljátszanak, és létező világ. (Legalább is én azt higgyem :D)
2016. dec. 30. 21:41
3/20 anonim válasza:
Szerintem a démon sírva rohanna vissza a pokolba :D
4/20 anonim válasza:
Mikor szeretnèd, hogy ez megtörtènjen? Tudod mi az a lèlek?
5/20 anonim válasza:
Melyik sorozatban? A Walking Dead jó lesz?
6/20 anonim válasza:
Mellék vagy főszerepet akarsz? Kit akarsz, hogy játszon benne?
7/20 anonim válasza:
Ha akarsz érte valamit az eBay-on hirdesd. A pokolban is szokták böngészni.
8/20 anonim válasza:
Milyen nyelven adtad el? Magyarul, akkor az OTP és a NAV kamatot és adót fog kérni. Ezzel is számolj. És SZJA-n felül egyéb járulékai is vannak a lélek előadásnak. Fontos, hogy tudd, mennyi lesz végül, amit ténylegesen kaphatsz a lelkedért. Nehogy pórul járj!
A bruttód 30-40%a marad majd csak meg. A többi megy az állam bácsinak. A lelkedet is adóztatják!
9/20 anonim válasza:
Na a démonok üzenik hogy megteszik amit kérsz de csak egy rész erejéig vagyis az első rész végén herén harap egy zombi , húsevő vírus vagy rádesik egy űrhajó .
10/20 anonim válasza:
Karabasan mindig is tudtam, hogy egy troll vagy. A kérdező éppen a lelkéről tárgyal a L-E-L-K-É-R-Ő-L, érted? Csak zavarsz minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!