Mit tegyünk? :/ (szellem)
ki volt esve a kilincs az ajtóból és nem volt bezárva csak ugy be volt csukva.és mi egy ilyen ággal benyomtuk azt az izét ami mozog hogyha mozgatjuk a kilincset..
nem azt kérdeztem h ki hisz nekem hanem azt, hogy aki hisz az segítsen..minek jár ebbe a témakörbe az aki nem is hisz benne ? -.-"
A legjobb ha nem foglalkozol vele!Nem tud kárt tenni benned,nekem elhiheted.;) Most lehet hülyének fogsz nézni de volt dolgom szellemmel...Mondogatta h megöl megöl,tessék itt vagyok és élek,ezek nem akarnak mást csak ijesztgetni és ijesztgetni!Igazából szellemben nem hiszek,csak démonban mert keresztény vagyok...
Amíg foglalkoztam ezzel a démonos dologgal nagyon féltem,de abbahagytam,néha még most is vannak kisebb-nagyobb koppanások,dolgok de figyi kit érdekel?Nem érdemes félni tőlük,mondom csak szórakozni akarnak!:D
Meg azt hallottam hogy a démonok csupán felveszik egy meghalt ember "szellemalakját" és annak a személynek állítják be magukat,ezt élvezik...:D
Utolsó válaszoló vagyok.
Szerintem segítesz neki,ha átsegíted valaki szakértővel talán másutt jobb helye van, bár nem tudom.
De addig a csajok hova jártak wc-re?
A bokorba?
Én hiszek nektek, bár a vége kicsit érdekes. :)
Nos, választ adok mindkét kérdésedre.
a másodikkal kezdem. :D
Azért írnak ide ők - akik beszológattak -, mert félnek. Nekik is vannak ilyen "képességeik", csak elfolytják őket.Dícsérik a fantáziádat?. köszöndd meg szépen nekik, illedelmesen. Ha már ők olyan faragatlanok, akkor tegyél tiszetelettudó.:)
A történet meg...
Én is szoktam érezni itthon olyant, -főleg este,amikor már lefeküdtem, és nincs bekapcsolva a tv - mintha lenne itt valaki. Valaki megsimogat. Valami nagyon hideget érzek 35 fokba. Valami hangot hallok a fejemben, vagy olyan dolgok jutnak eszembe,amikről eddig nem is gondolkdotam, vagy idegen emberek arcát látom. Én ilyenkor elképzelem a "fényt" a "kaput" vagy mondhatjuk bárminek. :) és hívok egy angyalt magam mellé,és elképzelem, hogy azzal a személlyel és az angyallal átsétálunk a kapun. :) azután nyugodtan tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!