Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik ésszerű magyarázat...

Létezik ésszerű magyarázat ezekre?

Figyelt kérdés

Eleve nem hiszek a szellemekben meg hasonlókban, de az ami történt velem, és pár barátommal nem hagy nyugodni!

Már egy év eltelt azóta!

Koleszos voltam, amiért hálát adok az Istennek, hogy nem kellett magunk főzzünk, egy kantin tartozott a kolihoz.(csak megemlítem mert fontos lesz)

November lehetett, a kollégium 4 emeletére tiltott volt a belépés.

Vacsorázni indultunk, a kollégium teljesen kiürül, de mielőtt kiléptem a szobából, egy furcsán nyomasztó temető szagot éreztem! Semmisnek vettem!

Miután kajáltunk elsőnek értünk be a koliba.A barátnőm csak úgy felhoza, hogy mi lenne ha felmennénk a 4 emeletre, mivel ez nem annyira súlyos szabály szegés, gondoltam miért ne!

Miközben felmentünk a barátnőm mondta halkan, hogy nézzek majd balra!

Felettünk, és a szemem sarkából láttam egy fehér, enyhén halvány valamit, miközben a felfelé ment/lebegett, majd eltűnt!

Ekkor persze megérkeztek a többiek, sietve elhúztunk onnan.

Mikor be értünk a szobába mondta, hogy ne mondjam, hogy mit láttam írjuk le egy papírra.Ugyan azt írtuk!

Ő igazából nem látta azt a valamit, mert ő már látta korábban. Állítólag csak azoknak jelenik meg akik elsőnek felmennek oda.

Ekkor megkérdezte, hogy én is éreztem e az a temető szagot! Elsápadtam, sőt rosszul is voltam, annyira paráztam!

Ekkor mesélte el, hogy állítólag egy ember felakasztotta magát!Igazából azt nem akartam tudni!

Akkor este a mellettünk levő üres szobából, furcsa járkáló hangokat hallottunk, és mindha a szekrényeket nyitogatná valaki! Nem a szomszéd szobából hallottuk, mert bátorságot vettünk magunkon, közel mentünk a szomszéd szoba bejárati ajtajához.

Szerintetek ez mi lehetett?

2019. jan. 8. 22:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Lèteznek dèmonok is,akik szòrakoznak az emberekkel...
2019. jan. 8. 23:14
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A koleszban nagyon érdekes dolgok történnek. Hazajáró lelkek ezek,amiket láttatok.
2019. jan. 9. 00:30
 3/22 A kérdező kommentje:
Hogy mi? Na neee
2019. jan. 9. 01:07
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem nagyon tudok hozzászólni a dologhoz,de érdekelne, hogy milyen az a temető szag?
2019. jan. 9. 01:11
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem jártál még temetőben?

Egy nyomasztó, kicsit büdös szag, nem tudom körül írni.

2019. jan. 9. 01:15
 6/22 anonim ***** válasza:
69%
Jartam temetoben, de eskuszom en meg ilyet eletembe nem ereztem , pláne nem szabadteren,de azert koszonom! :d
2019. jan. 9. 01:17
 7/22 A kérdező kommentje:
Na jó, mostmár parázok egy kicsit XD
2019. jan. 9. 01:23
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
Én nem hiszek az ilyen "természetfeletti"dolgokban, a leirasodbol nem sokra tudok en sem kovetkeztetni, A lenyeg baj nem tortent, azota nem lattad.. engedd el a témát, felesleges azon filozni hogy mi volt az , úgy sem tud itt senki sem pontos valaszt adni, meg te sem fogsz rajonni.
2019. jan. 9. 01:28
 9/22 A kérdező kommentje:
Tudom, de akkor is.Nem hagy nyugodni, nagyon furcsa volt.
2019. jan. 9. 01:30
 10/22 anonim ***** válasza:
75%

Ezek jó sorozatok, érdemes kicsit el töprengeni rajta!

https://www.youtube.com/watch?v=8NrbbTYQQPA&feature=share

2019. jan. 9. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!