Szerintetek van valami ésszerű magyarázat az "UFO"-k ra?
Vajon léteznek, csak el titkolják előlünk a "felsőbb
hatalmak"?
Figyelt kérdés
én egyszerűen nemtudom elképzelni/elhinni,hogy csak a Földön van élet!(ezzel most nem arra gondolok hogy pl a mars-on él egy baktérium..!) még soha nem tapasztaltam földönkívüli jelenséget,de egyszerűen érdekel a dolog!!
És ha el van titkolva akkor miért?az embereknek joga van tudni hogy mi(k) élnek körülöttük!
Az UFO-k nagy része földi eredetű, kísérleti eszközök. Vajon miért főleg az USA-ban, Kínában, az orosz sztyeppén és Nagy-Britanniában látnak úgynevezett UFO-kat? Miért nem látnak szinte soha Afrikában, vagy miért van alig néhány eset pl itt Magyarországon?
Ez persze nem zárja ki azt, hogy van más, akár értelmes élet a Földön kívül is.
2013. okt. 20. 19:04
2/12 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen van élet a Földön kívül is! Én már láttam pár furcsaságot, de még egyikre se mondhatom biztosan, hogy az volt... de én akkor is hiszek bennük! Valószínűleg azért titkolják el, mert az ember az egy félénk lény, és a legtöbb elkezdene hisztériázni, meg akarnák ölni őket, meg fel lennének háborodva, hogy mi az, hogy a Földet meg tudják közelíteni, meg stb. stb... Szóval érted.. jobb ha nem tudnak semmiről, mert így nem lesz balhé..:/ Csak az a baj, hogy akik meg hisznek az UFOkban, azokat meg legtöbbjüket butának tartják.. lenézik őket..
2013. okt. 20. 19:05
3/12 anonim válasza:
1# De Afrikában is látnak, csak senki nem hisz egy mezítláb járkáló vadembernek, ő már a társadalmi helyzete miatt hátrányból indul . Sok esetben szerintem azt se tudja, hogy UFO-t látott, hanem valami isteni jelenségnek véli . Azt tudtad, hogy az első fehér felfedezőket is isteneknek vélték ? Itt egy felbecsülhetetlen értékű felvétel :
Valahogy így tudom elképzelni amikor, a földönkívüliek először léptek kapcsolatba az ősemberrel :-)
2013. okt. 20. 19:46
4/12 anonim válasza:
Sztem van a földönkívül élet ha nem a mi Galaxisunkba, akkor egy másik. Galaxisban, de abba már nem hisznek hogy a földre látogatnak Az is lehet h mi fejlettebbek vagyunk tőlük. és annak is kicsi a valószínűsége hogy valaha is tanálkozunk velük.
2013. okt. 20. 20:04
5/12 anonim válasza:
Aki ennyire rosszul tud írni, fogalmazni, attól nem várható el, hogy megértse az ufókat. A kérdésed már ezerszer megválaszolt. Ne kezdjük újra.
2013. okt. 20. 20:19
6/12 anonim válasza:
A tudomány, nem zárkózik el tőle, de még, nem lett bizonyítva, a földönkívüli értelmes élet.
Az amatörcsillagászok sem èszleltek (ha meg álcázzák magukat, akkor senki más sem látna UFO-t). Ezen okból, fenntartásokkal kell kezelni az UFO észleléseket: ha valós, akkor is, inkább ember építette, teszt repülőgép.
2013. okt. 20. 21:51
7/12 anonim válasza:
Pontosan! Én is így gondolom! Elég sok gyanú és bizonyíték szól-e mellett,az összeesküvés elmélet, mellett!
Üdv:.Attila...!
2013. okt. 21. 23:40
8/12 anonim válasza:
Én már sok Égi jelenséget láttam,ami semmi Ember alkotta eszközhöz nem hasonlított,perc,Másodperc,pillantottam meg az éjszakai égbolton. Sőt! Még nappal is,kék villanásokat,az égen, persze ezt csak nyáron!
2013. okt. 21. 23:44
9/12 anonim válasza:
Boccs... ,az előző úgy szint....Üdv...Attila!
2013. okt. 21. 23:45
10/12 anonim válasza:
UFO-k nincsenek. Ezt is emberek találták ki akik így akarnak pénzt szerezni. Videót és képet is könnyű hamisítani vagy van rá magyarázat úgy hogy ningy komoly bizonyiték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!