Szerintetek van valami ésszerű magyarázat az "UFO"-k ra? Vajon léteznek, csak el titkolják előlünk a "felsőbb hatalmak"?
Figyelt kérdés
én egyszerűen nemtudom elképzelni/elhinni,hogy csak a Földön van élet!(ezzel most nem arra gondolok hogy pl a mars-on él egy baktérium..!) még soha nem tapasztaltam földönkívüli jelenséget,de egyszerűen érdekel a dolog!!
És ha el van titkolva akkor miért?az embereknek joga van tudni hogy mi(k) élnek körülöttük!
2013. okt. 20. 18:12
11/12 anonim válasza:
1982 óta várok egy valamire való bizonyítékot az UFO-k létezéséről. Akkor még (huszonévesen) bizonytalan voltam, de azóta a sok álhír és kamu videó megrögzött szkeptikussá tett.
12/12 anonim válasza:
# 11: én is, hasonlóan lettem szkeptikus. Èn még, UFO hívők által megtartott konferencián is részt vettem. Bizakodva menten oda, de a sok halandzsa is nyomot a latba, hogy kiábránduljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!