Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t látok? (magyarázat)

UFO-t látok? (magyarázat)

Figyelt kérdés
odakünn világít 3 lámpás. Tuti, hogy nem a villanypózna és nem is a hold. De nem csillagok. Vörösesnarancsos színűek és egyhelyütt álnak! Nagyon félelmetesek mert közelinek látszanak! Ami fura ebbe az gészbe, hogy ma hajnalon fura álmom volt! Azt álmodtam elvittek az ufo-k és az ufo-knál voltam. Ebédeltem velük krumplifőzeléket! Utána már nem emlékszem, de amikor felébredtem egy percen keresztül rángatózot a job karom!
2013. febr. 8. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Haha, nagyon vicces. Inkább csináld meg a házi feladatod holnapra, ne fárassz másokat.
2013. febr. 8. 17:55
 2/10 A kérdező kommentje:
nem vicceltem, de már eltüntek.
2013. febr. 8. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ennyire nem kéne péntek este unatkozni.
2013. febr. 8. 18:08
 4/10 A kérdező kommentje:
légyszíves, valami koly válasz is jöhetne, nem tudom mi volt az a 3 fénygömb úgy néztek ki mint a lámpások! egyszer csak eltűntek. hova tűntek? azért et elég fura nem??
2013. febr. 8. 18:14
 5/10 A kérdező kommentje:
ma hajnalon ufo-kkal álmodtam, hogy velük voltam. utáns ebédeltem velük krumplifőzeléket! persze az egész úgy jön le mint egy álom de van sejtésem h nem az volt, hanem megtörtént! reggel meg mikor fölköltem rángatózott a kezem mint a fene. nagyon durván megijedtem.
2013. febr. 8. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem éppen.

Esetleg kikapcsolták őket?Nem,mert tutira ufók voltak,biztosan nem valami távoli fényforrás vagy ilyesmi.Gratulálok.

2013. febr. 8. 18:17
 7/10 Shai-Hulud ***** válasza:

A kezed rángatózásából ítélve valóban ufók voltak.

Különben nem rángatózott volna.

2013. febr. 8. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudod te egyáltalán, mit jelent az UFO, aranyoskám?
2013. febr. 8. 20:18
 9/10 bestest ***** válasza:

Ha kevesebbet ittál volna lefekvés előtt, azok a 3 lámpások nem lettek volna ott.

Ha viszont még ennél is többet ittál volna lefekvés előtt, akkor a 3 lámpások menten 3 királyokká változnak.

Csak az ital mennyiségén és minőségén múlik.

2013. febr. 12. 00:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Repűlő fényei voltak semmi más.A kézrángatózás meg attól is lehet hogy nagyon elfáradtál vagyis túl erőltetted az izmaid olyan kor nekem is szokott lüktetni rángatózni az izmaim vagy valamelyik inszalag a túlzott erőltetett fizikai munka miatt p fahordás betonozás egész nap stb

De valami ásványi anyag hiánya a szervezetedből is okozhatta. nem hiszem hogy az Idegenek raboltak ell arra emlékeznél és nem valószínű hoy krumplifőzeléket adnának neked ebédre :))))

2013. febr. 17. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!