Rég történt megválaszolatlan események. Lehet rá ésszerű magyarázat? Részletezem:
Figyelt kérdés
Tizenèves koromban törtènt,tanultam a szobàmban,közben tv-ztem,a hàtsó udvarra nyílt az ajtó,kimentem a teraszra elszívtam egy cigit,este volt màr,visszamentem ès teletexet olvastam.Az ajtón van 3 nègyszögletű ablak. Rànèztem az ajtóra ès egy fènyes tenyeret làttam,integetett,először azt hittem van ott valaki,kiabàltam,hogy ki az? Üvöltve szaladtam ki onnan. Anya ès a bàtyàm voltak otthon.A bâtyàm elemlàmpàval szaladt ki,azt hittèk bejött valaki az udvarra.De az a tenyèr fènylett,tudtam,hogy nem ember próbàlt ijesztgetni. Aztàn 3 èv múlva,a bàtyàm vett 2 hangfalat hasznàltan az erősìtőmhöz,ami a sz.gèpre volt kötve,a szekrènyem tetejèn voltak.Egyik este arra èbredtem,hogy zenèt hallok,felültem ès a hangfalból szólt a zene.Mindezt úgy,hogy ki volt kapcsolva a gèp. Akkor a csalàdban ezt nem akartàk elhinni nekem. Mikor a màsodjàra hallottam,azonnal behìvtam apâmat,aki felàllt a szèkre ès úgy hallgatta,hogy valóban a hangfalból jön a zene. Lehet èsszerű magyarâzat mindezekre? Aki nem hiszi el,ne is írjon.#Parapchiológia
2017. febr. 3. 22:15
1/6 anonim válasza:
Mindenre van ésszerű magyarázat.
Minden magyarázat ésszerű.
Amit nem lehet megmagyarázni, nem létezik.
Nem tudom miért csinálták ill mik csinálták ezt, de ha nekik jó s titeket nem zavar....m
2/6 Missi_Key válasza:
A hangfal lehet rádióhullám útjában...kisebb koromban walkie-talkie val a konnektor közelében lazán fogtunk beszédet...
A kéz már neccesebb
3/6 anonim válasza:
A fényes kézre nekem az lenne a magyaràzatom,hogy ez tuti csak ijesztgetésnek szánták.Vannak olyan kesztyűk amik világítanak.. ezt inkább halloweenkor szokták használni.Több fajta szörnykéz változat is van belőle,ami világít.Szerintem valaki azt gondolta,hogy ez vicces lesz.
4/6 anonim válasza:
szerintem csak kitaláltad az egészet
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
A ràdióhullàmos dolgot akkor felvetette valaki,lehet benne valami. A tenyèr utolsó vàlaszoló nem ilyen volt. Ha valaki viccnek szànta is, jó sokàig elhallgatja,sok èv eltelt azóta. Aki pedig azt írja,hogy kitalàltam: megjegyeztem a szöveg vègèn,hogy az ne is írjon. Bàr mindenkinek szive joga!
2017. febr. 6. 05:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!