Volt már élményed szellemekkel? Mesélj!
Épp most olvastam egy történetet, amiből egy mondatot megjegyeztem:
-Tudod jól, hogy nincsenek szellemek! Esetleg halott lelkek transzdimenzionális tükröződése, de nem szellemek!
Egyébként hiszek bennük.
Ó igen, nagyon sokkal. Emlékezzetek csak:
"Kisértet járja be Európát..."
Nekem még közvetlenül nem volt ilyen élményem, de ismerek néhány embert akinek volt.
Hiszem, hogy vannak valós, ugyan akkor megmagyarázhatatlan jelenségek.
Tudom, hogy van akinek ez a "szellemesdi" nem játék hanem nagyon is reális.
Láthatja bárki, van tudomány amelyik ezzel és az ehhez hasonló dolgokkal foglalkozik.
háát az az igazság, hogy én nem hiszek a szellemekben, de a múlt héten volt egy nagyon érdekes esetem. az unokatesómnál aludtam,és este felkeltem, hogy igyak, és ahogy felültem az ágyban, valaki állt az ágy mellett, nagyon megijedtem unokatesóm mellettem aludt és felkeltettem, és mondtam, neki, hogy mi történt, és akkor mondta nem tudom hogy most igazából mondta, vagy csak kigúnyolt de igazinak hangzott mert azt mondta, hogy ezt már ő is látta.
na most annyit elárulok, hogy unokatesóm keresztanyja abban a házban halt meg egyszer csak összeesett végülis nem tudták meg hogy miben halt meg.
na most lehet kigúnyolni de én ez az eset után sem birok hinni a szellemekben, de amit láttam, az biztos ott volt. és a fürdőszobában, ahol ugye meghalt kiráz a hideg ha bemegyek oda de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!