Volt már élményed szellemekkel vagy polter geist-jelenséggel kapcsolatban?
a lakásomnak volt egy látogatója... biztosan tudom, hogy bezártam az ajtót este, reggel nem volt bezárva.
tv kikapcsolt minden ok nélkül, nem volt beprogramozva, de áramszünet, csak kikapcsolt.
kutya éjjelente az ajtó felé ugatott, de nem volt kint senki és semmi...látható.
aztán kaptam egy őrzőt, és azóta nincs ilyen...lekopogom!
A válasz megírásának időpontja: ma 12:10
Ilyen nálunk is volt. Az unokaöcsé is amikor kicsi volt és az én gyerekeim is csinálták, hogy ugyanarra a pontra néztek és jókat kacarásztak közben. Aztán egyszer csak nem látták többé azt a valamit. Én úgy hiszem anyukám szórakoztatta a kicsinyeket a családban, még mi mással voltunk elfoglalva.
Egyébként is gyakran hallottunk kiesni a szekrényből befőttesüveget és összetörni, majd amikor kirohantunk megnézni, sehol semmi nem volt. Ennek több változata is vol, előfordult, hogy a fürdőben esett le valami. Volt, hogy éjszaka átmentünk a gyerekszobába, mert azt hallottuk ébren vannak a gyerekek és játszanak a játékokkal, de ők édesen aludtak. Meg sok ilyesmi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!