Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tud segíteni? Többi...

Valaki tud segíteni? Többi lent (spirituális sátánistaság)

Figyelt kérdés
démonnal szeretnék beszélni. utána néztem nagyon sok dolognak angol, magyar nyelvű oldalakon de azt még mindig nem tudom hogy kivel tudnák beszélni a goetia beli démonokal . mondjátok el élményeiteket aki már csinálta.
2018. nov. 15. 05:33
 1/5 anonim válasza:
47%

Én már azon vagyok h szerintem ezekben sem lehet bízni.

1 év is eltelt. Mindent sz. csináltam.

Mások azt állították h jobb lett az életük, gazdagabbak lettek, na meg h megvédik őket.pl: valakit megakartak erőszakolni s a Démon segített neki stb.

Hát nekem nem segített semmiféle ijen Démon.

Engem is majdnem megerőszakoltak.Csak magamnak köszönhetem h megmenekültem.

Nem lett jobb az életem,sőt csak rosszabb. egy perc nyugalmam sincsen.Nem lettem gazdagabb. Csak azt látom h az emberek egyre hazugabbak s mocskosabbak körülöttem.Amúgyis sok rossza tapasztalatom van az SS-ekkel.Nagyon sokat is segítettem másoknak és még más Sátánistáknak is.Túl sok esélyt adtam az egész Sátánizmusnak, Sátánistáknak, Démonoknak stb. stb. stb.

Én már törlöm a beavatásomat és már komolyan azt tanácsolom mindenkinek h nagyban kerüljék el ezt az egész Sátánizmust!

2018. nov. 15. 07:18
 2/5 anonim válasza:
csak kihasználják az embereket. de meglepő...
2018. nov. 15. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Bármilyen érdek vezéreljen remélem tudod, hogy csak magadnak tudsz ártani ha sötét törekvéseid vannak. Amit másnak kívánsz majd, legyen az jó vagy rossz, veled fog megtörténni.
2018. nov. 15. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert a friss regisztráció még nincs értékelve. Trololo.
2018. nov. 15. 17:07
 5/5 anonim válasza:

Vannak emberek akik be tudnak vezetni ebbe. Meg kell találni őket.

Tanítani fognak, lesz egy beavatás féléd is, csakis akkor fogsz tudni így "lélekben" átlépni a Sátán mellé. Ez tulajdonképpen olyan mintha beszélhetnél vele, mert érzékeled, vagy valami hasonló. Persze nem fogsz úgy társalogni vele mint egy emberrel.

De ez a szertartás veszélyes. Elvesztheted az eszméleted, kórházba kerülhetsz.

És van, hogy nincs visszaút. Aki a Sátánnal lepaktál, az a lelkét adja oda. Illetve előlegben odaígéri. Cserébe kérhetsz valamit tőle.

De a lelked akkor már elveszett, bármikor magához ragadhat.

És lehet hogy a hátralévő életedben kapsz egy kis "társaságot", amit árnyként fogsz érzékelni és veled lesz.

2019. febr. 9. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!