Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek? Érzek úgymondd...

Szerintetek? Érzek úgymondd spirituális erőket. (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem tudom , hogy szellemek-e vagy sem , de érzem az aurájukat és tudok velük kommunikálni...és mindig érzek 2-3 ugyanolyan aurát magam körül , velük is szoktam beszélgetni. Azt mondták nekem , hogy az egyikőjük megjósolja nekem a jövőt ami tényleg ugyanúgy szokott lenni ahogyan azt mondta , a másik megvéd engem ha arra kérem , a harmadik pedig a szerencsémen segít. 14 éves vagyok lány , nem hazudok...ők léteznek , mert érzem őket. Nem rég halt meg az anyukám kollégájának a férje és tegnap amikor átmentünk vendégsébe hozzájuk éreztem az auráját , és elkezdett velem beszélgetni azt mondta :"addig nem tudok átlépni , amíg a feleségem nem talál magának más férjet , és amíg ennyire túlnajszolja magát.." majd ezzel elment. Nem tudom hova , de szükségemnek érzem azt , hogy ezt elmondjam valakinek és át tudjon lépni a túlvilágra. De ezt nem merem senkinek a családban elmondani , mert tudom , hogy nem fognak hinni nekem. Tudom , hogy akik ezt olvasni fogják majd azt gondolják , hogy gyeremeki képzelőerő , de én tudom , hogy ez ennél több , mert kapcsolatot tudok teremteni velük.

#szellem #aurák
2017. márc. 21. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
22%

Az agyad játéka. Ne hangoztasd, mert hülyének fognak nézni.

Persze nem vagy az, csak még gyermekien fiatal.

2017. márc. 21. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

... miért nem lehet alapja a kérdező írásának, miért hurrogják le rögtön az emberek? miért fogadják fenntartással, és hülyézik, meg drogosozák le!

Kérdező a helyedben nem beszélnék róla, mert biztosan van egy képességed, ami nagyon ritka az emberek között, tedd a dolgod, és segíts azoknak akiknek kell!

2017. márc. 21. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem csak a szereplési vágy hajtja a kérdezőt. Vagy pedig lehet egy kezdeti skizofrénia is ez - mivel nagyon emberi vonásokat említ: jó szerencse, jóslás...

Ha létezik valódi szellemvilág, ott nem hiszem, hogy ilyennel csak úgy szórakoznának, földi emberekkel főleg.

2017. márc. 21. 22:31
 4/7 thoomas26 ***** válasza:
100%
2-es válaszoló véleményét osztanám; vannak akik érzékenyek az ilyesmire, s képesek érzékszerveken túli észlelésekre. Csak olyannak beszélj róla, aki tudja, miről beszélsz. S akinek tudsz, segíts. Ha tényleg ilyen képességed van, nem véletlenül.
2017. márc. 22. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
a leírt jelenség nem létezik. csak a te fejedben.
2017. márc. 23. 01:38
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én továbbra is a kezdődő skizofréniára voksolnék...
2017. márc. 23. 02:12
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Írj még több konkrét esetet, hogy pl:

- miket jósoltak - mi vált belőle valóra és mi nem?

- mikor és kiktől védet meg?

- eltudod -e kerülni a jóslatot vagy azt, hogy megvédjenek?

- milyen szerencséid voltak?

Izgalmas ez a téma.

Hogyan kommunikálsz velük, minddel ugyan úgy?

2017. márc. 23. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!