Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi az az angyalkommunikáció?

Roxy333 kérdése:

Mi az az angyalkommunikáció?

Figyelt kérdés
Szó szerint tényleg angyalokkal társalognak,vagy ez csak egy frappáns,díszes megnevezése,valami egészen más dolognak? Ha az előző variáció lenne az igaz,vagyis,hogy szó szerint kell érteni,akkor honnan eredeztethető ez az egész? Ki kezdte el,és miért,mi igény van az angyalokkal való kommunikációra?

2016. júl. 21. 14:41
 1/9 anonim válasza:
15%
Közvetlen módon nem lehet angyalokkal komunikálni. Biztos több spirituális módja van,én kártyával szoktam. Működik.
2016. júl. 21. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Valami hülyeség agyhalottaknak.
2016. júl. 21. 17:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első,köszönöm a választ! Ebből azt szűrtem le,hogy akkor az első felvetés az igaz,és tényleg valamilyen módon angyalokkal kommunikál az illető. De a kérdés második fele még mindig fennáll: miért van igény ilyesmire?

Kedves második,neked is köszi a választ,te meg inkább a ásodik felvetés mellett állsz,ugyanis a "frappáns,díszes megnevezése valami egészen más dolognak" épp a pénzlehúzás akart lenni,csak nem fejtettem ki bővebben. :)

2016. júl. 21. 17:19
 4/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azért kérdezed,ezt,mert foglalkozol a dologgal és hiszel benne,vagy csak kíváncsi vagy!
2016. júl. 21. 19:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Most csak kíváncsiság,régen akartam foglalkozni vele,de elmaradozott. :)
2016. júl. 21. 20:01
 6/9 Jedaiel válasza:

Én jópár éve végeztem angyalkommunikációt és az élet legkülönfélébb területein lehet használni. Lehet problémamegoldáshoz segítséget kérni,gyógyítani,útmutatást kérni, kinek mire van szüksége.

Igény van rá hála Istennek egyre nagyobb és valóban az angyalokkal lehet kapcsolatot létesíteni akár meditációban, akár intuitív módon akár kártyákkal.

Szóval ha úgy érzed, hogy dolgod van vele hajrá! :)

2016. júl. 22. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Én még nem végeztem ilyesmit, a pszichológusom elutasította.

Ha kommunikálhatnék egy angyallal az első kérdésem az lenne felé, hogy lehet átkokat szórni a sok debilre. Például "száradjon le a karja az agyhalott lepontozó brigádnak" meg ilyesmi. Éjjel nappal átkoznék, mint a szomszédnéni. Kár, hogy ilyesmi nem létezik. Egy kicsit szomorú is vagyok emiatt.

2016. júl. 22. 15:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os,már olyan formán nem érdekel,hogy kipróbáljam,inkább amiatt született meg a kérdés,hogy tudjam,hogy mit is akartam anno elkezdeni :)
2016. júl. 22. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Általában pénzköltéssel, fogyasztással járó valláspótlék.
2019. jún. 17. 00:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!