Írtok nekem szellemes storykat vagy linkeket?
Gyakran látok és érzek furcsa dolgokat. pl nem régen az ágyamon lévő plüssmaci szemében láttam tükröződni a 2 éve elhunyt papám arcát.
az sem régen történt, amikor ültem a gép előtt, egyszercsak susogást hallottam, azt hittem a tv, de levettem a hangot és továbbra is hallottam, rázott a hideg, majd hirtelen feldőlt a söprű hatalmas durranás kíséretében. miután megbizonyosodtam arról, hogy nem haltam emg szívrohamban az ijedtségtől, felkiáltottam, hogy "tűnj innen"! szerencsére azonnal abbamaradt a zaj.
egyik osztálytársam emsélte, hogy nemsokkal azután, miután meghalt az anyukája reggelre fel volt kapcsolva a villany a konyhában, amit ők előttenap lekapcsoltak...
Nem biztos hogy szellem volt de abban a pillanatban szó szerint besz*rtam!
Egy régi parasztházban lakok/laktam, tipikus kicsi, fürdő régi konnektorok. Új mosógépet vettünk aminek már másabb volt a villásdugója mint a réginek és állandóan szorult a konnektorban. Kicsi voltam (7 éves), és én bármekkora erővel ráncigáltam sosem tudtam kihúzni a konnektorból, sem nővérem sem anyám. Ha úgy volt, hogy ki kell húzni mindig aput kértük meg. Egyik reggel suli előtt nagyon kellet már wc-zni még gyors elrohantam. Le is ültem, de már félúton volt a tengeralattjáró amikor egyszer csak "kirepült" a dugó a konnektorból. De nem akárhogy hanem teljesen irreálisan esett le (nem a konnektorral szembe hanem oldal irányban a mosógép elé majdnem a fürdő túl végére a kádhoz). Ezután két hétig nem voltam nagy wc-n a kisdolgot is mindig odakint végeztem.
Húha, nagy kapást fogtam a Google-n, gyerekek!!! :D
Erős(ebb) idegzetűeknek ajánlom, NEM esti olvasmányra!!! ;)
Íme:
A Múmia átka
Egy angol úr, megszerezte egy tébai papnõ múmiáját. Alighogy megérkezett Londonba, családját egyik baj, a másik után érte. Hogy mik voltak ezek ? Nos, a történet tapintatosan hallgat errõl… De mégis szenzációt robbantott ki. Mert (állítólag) a múmia koporsójának a fedelét elküldték egy fényképészhez, hogy fotózza le, mivel rá volt vésve a papnõ képmása. Néhány nap múlva a fényképész rémülten közölte, hogy a felvételt saját kezûleg készítette el, a lemezhez senki nem férhetett hozzá, és mégis szörnyû dolog történt. Elõhívás után nem a koporsófedél, hanem egy élõ asszony, gonoszan villogó szemû képe jelent meg. Erre a család is megijedt, és szabadulni akart a "gyanús szerzeménytõl", és a British Múzeumnak ajándékozták. A szolga, aki vitte, egy hét múlva meghalt. Segítõtársa megbotlott, és összezúzta magát. A Múzeum igazgatósága szintén le akarta fényképeztetni a koporsót. A fényképész nem volt megelégedve a világítással, ezért a felvételt másnapra halasztotta. Hazamenet, amikor kiszállt a földalatti kocsijából, az ajtó szétroncsolta a hüvelykujját. Segédje, otthonában, vérben úszva találta az egyik gyerekét, aki a betört ablaküveg cserepeivel sebezte meg magát. Egy fiatal egyiptológus, aki tanulmányt akart írni a múmiáról, hirtelen megbetegedett és meghalt. Az egyik látogató tréfás megjegyzést tett a múmiára, s másnap felmondtak neki. Fiát az õrültek házába szállították, az a cég pedig, amelybe vagyonát fektette, megbukott. Sõt, idõközben az is kiderült, hogy a múmia felfedezõjének, néhány nap múlva le kellett vágni a jobb karját, mert fegyvere véletlenül felrobbant. Egyik társát (ugyancsak véletlenül) agyonlõtték, egy másik bánatában halt meg, mert elvesztette az egész vagyonát. A Múzeum igazgatósága ekkor másolatot készíttetett a múmiáról, és az eredetit eldugták a pince egy félreesõ zugában, amit késõbb egy amerikai vásárolt meg. Becsomagolták, elõször vasútra, aztán egy Amerikába induló hajóra tették fel. A hajó neve mindenki által ismert: Titanic… Titanic 1912. április 12.-én süllyedt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!