Szerintetek a barátom volt az? (BŐVEBBEN LENT! )
Ez elég érdekes történet , én hiszek neked és részvétem.
Ahogy elolvastam ezt a történetet lehett, hogy valaki vagy valami csinálta ezt veletek , mert nagyon fura érdekes dolog az hogy amikor haza ért a barátod testvére holtan találta. Mért nem kért segítcséget a barátod ? Én arra gyanakszok, hogy a barátodnak a barátja ragatta el öt .
Na de azért ne vegyétek komolyan amit most véleményemként leírtam , csak a véleményemet osztottam meg veletek.
részvétem!
én hiszek neked, szerintem Ő mentett meg és részvétem!
egyébként nagyon érdekes, hogy a szerencsétlenségek egyszerre történnek: aznap amikor meghalt heath ledger (színész), meghalt a szomszédom, rákos volt másnap meghalt a mamám nagynénje, aki már nagyon öreg volt, azt követő napon meghalt a papám egy szintén nagyon idős rokona, ugyanezen a napon meghalt a szomszéd kutyus :( szerencsére ezzel lezárult a sorozat, de ebben az időben komolyan elkezdtem félni...
biztos, hogy a barátod volt :)
biztos hogy 14 vagy? ahogy olvastam, mintha egy legalább 20 éves lány/nő írta volna.. :)
ne haragudj a kérdés miatt, de véletlenül nem segített neked egy pszichiáter? utolsó hozzászólásodból valamiért ez jött le.
amúgy részvétem, nagyon sajnálom, hogy pont az ilyen fiúknak kell meghalniuk... :S nem szemétségből mondom nem kívánom senkinek ezt, de mért a rendesek halnak meg, és mért nem azok, akik össze-vissza csalják a barátnőjüket? :S:S
Na akkor kezdjük.
-A "LIZ" egy szép magyar név. Tényleg
-"Halott fiúm?"
-Mai világban tüdőgyulladásban meghalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!