Mi lehet ez a furcsa lény?
Egy dunai ártéri erdőben voltam kirándulni, és furcsa mormogásra lettem figyelmes. A testvérem azt kérdezte, hogy mi ez, mert ő is hallotta. A tesóm látott is egy kobold-törpe szerű lényt, amint a dunaparton jeleket rajzol a homokba, egy szabályos, pálca szerű bottal. Amikor meglátta, hogy nézik mormogott vmit, és eltűnt. Volt mellette egy kutyhószerű bunker, amiből fény áradt, és egy gömb, meg vmi jogar volt bennt. Én is láttam, hogy átszalad az úton. Egy lány ugyanabban az erdőben látta a lényt, amint fára mászik. Hasonló kinézetűnek és viselkedésűnek írta le. Nem tudtuk mire vélni, elneveztük "remetének".
A törpe hosszú szakállat viselt, orra horgas, kb. 1 m magas, a ruhája, csizmája, és süvege barnás. Mély, mormogó hangja van.
Mi lehet ez? Normális válaszokat pls. Ha valaki nem hisz az ilyen lényekben, és trollkodik, az ne is írjon!
A (normális) válaszotokat előre is köszönöm☺
Szerintem egy kobold. Arra vár hogy valaki bemenjen a kunyhójába, és aztán ott csapdába ejti és levest főzni belőle.
(Mit szívtál? Adhatnál belőle)
Kedves 3. Kérdező!
Bocs az ömlesztésért, így is egy keveset írtam róla...
Fel szeretném hívni a figyelmedet arra, hogy nem mindeni viszi a mobilját az erdőbe, ezzel jómagam is így vagyok.
Kedves 4. kérdező!
WTF?????
A kérdést kommenteld értelmes válasszal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!