Érmellék körzetében valaki észlelt mostanában furcsa dolgokat?
Régen legendák keringtek hogy Érmelléken és környékén egy hatalmas kuglófra emlékeztető lény támadta meg az ott élőket. Állítólag esténként több embert is elragadott és felfalt.
Jelenleg mi a helyzet? Egy helyi lakos tudná igazolni hogy jelenleg is folyik ilyesmi? Eltusolják az információkat és ezért nem hallani róla vagy más az oka?
Úristen!
Már troll legyek is garázdálkodnak nem csak a kuglófok!?
Nem csak beköpik a szart még fel is idegesítik előtte!
Ez a lény sztem érdekesebb,1:52-től!
Én egy Érmellékről elmenekült rokonomtól tudom hogy a helyzet súlyos Érmelléken. Az év közepéig mindenki fellélegzett mert erősen lecsökkent a Kuglófember támadások száma és többször félig megevett kuglófdarabokat találtak a környékbeliek.
Ezzel persze a hatóság nem foglalkozott, elvégre minden rendben van papíron, a helyi öreg taxidermista vizsgálta meg a maradványokat és szerinte embernagyságú gyík fogazata okozta harapások vannak a kuglófokon.
Az év második felében viszont minden rosszra fordult, nőtt az eltűntek száma és pár ember jelezte hogy kuglófemberhez hasonlító, porcukorral leszórt gyíkszerű lények támadtak rájuk sugárpisztollyal.
A helyi ufókutatók arra a konszenzusra jutottak a kriptozoológusokkal hogy a kuglófembereket elrabolták a hüllőemberek és ezért csökkent a támadások száma, most viszont visszatértek a belőlük kitenyésztett félig kuglóf, félig reptoid idegenek, akik sokkal jobban bírják a magyar telet mint egy sima reptoid.
Míg nemzetközi ufókonferencián meg nem határozzák a lény hivatalos elnevezését, addig kuglufóemberként hivatkoznak rá. Mindenesetre ijesztő tény hogy e hidegvérű idegenek újabb sikeres lépést tettek a bolygónk elfoglalására, immár a tél sem akadály számukra!
Paran nem lennetek ilyen szkeptikuasak, ha atemtetek volna! Gyerekkoromban ott laktunk. Elkepzelni sem merem, hogy valaha viddzamennyek oda! Most,ahogy olvastam a kerdest, a hideg futott vegig a hatamon es a fajdslom villamkent hasitott at a szivemen, felidezve a mar tobb, mint 30-eve tortenteket.
A temeto melletti kis utca vezet a focipalyahoz, amit erdo vesz korul, mellette szantofoldek. Delutanonkent iskola utan gyakran jartunk ki oda focizni. Egy delutan paran elkezdtunk beljebb, es beljebb menni az akacosban, mint "batorsag proba". Egy hatalmas, gomb alaku, irtozatos szagot araszto, hegyes fogakkal rendelkezo leny volt. Felig kuglof, felig ember. Ahogy felenk fordult, tisztan emlekszem, hogy a remulettol a torkomban dobogott a szivem, a labam olomsulyuva nehezedett es kb 25 meterre lehetett tolem, mikor vegre erot vettem magamon es zihalva elkezdtem futni. Az volt a szerencsem, hogy az egyik baratom, aki szinten jelen volt, imadta a kuglofot... Megette. De azota hallani a furcsa Muffintyukokrol is, akik m&m-st tojnak es tortadaraval vannak megszorva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!