Ez mi lehet entitás?
Figyelt kérdés
Barátoméknál többször voltam tanúja természetfeletti jelenségnek. Ráadásul normális magyarázatot nem találtam. Tegnap este lefekvés előtt kinyílt az ablak de nem az a furcsa hisz csak be volt hajtva lehetett volna huzat de lenyomódott a kilincs mint amikor kinyitják wtf?.Mindenesetre nem foglalkoztunk vele. Barátom hajnalban kiment wcre én félálomban voltam.Befordultam a falnak aztán valaki kur.va nagyot belerúgott az ágy szélébe.Először azt is hittem hogy a barátom volt de nem ő volt ott sem volt.Aztán ma délután zenét hallgattam egyedül egy másik szobában mert nem akartam barátom felkelteni mire megint belerúgtak az ágyba amin ültem. Hátranézek senki.De két percre rá bejött a nővére a szobába mert ma jött vendégségbe. Pénteken arra keltem fel hogy valaki suttogva azt mondta áhh barátom szintén éppen akkor nem volt mellettem.Télen meg egyszer amikor jött be barátom a szobába utána jött valaki amit láttam az üvegajtóból de csak annyit hogy valami sötét árny ősz hajjal gondoltam az apukája olyan ősz haja neki van. De barátom bejött a mögötte jövő valaki meg elillant a kilincsnél a barátom mögött...Plusz télen a lenti szobában hajnalban szekrény felől mindig három koppanást hallottam ha felkeltem. Félni amúgy sosem féltem vannak ezektől ijesztőbb dolgok is mondjuk ha nem végzek jövőre a szakommal.De ez már nekem több mint gyanús hogy valamilyen természetfeletti dolog lehet. Arra gondoltam vagy a nagyija az aki a lenti szobában halt meg. Avagy lehet az én keresztapám aki nemrég rákban halt meg. Na de ha a keresztapám lenne akinek a temetésén ott sem voltam szerintem nem nagyon talál el ide.Ja meg egyik nyáron olyan is volt hogy nagyon összevesztünk a barátommal kicsit hisztiztem.. ő meg kiabált. Az üvegajtó előtt erre elment egy fekete árny.Úgyhogy én le is döbbentem mire ő azt mondta skizofrén vagyok amire megsértődtem. Ha skizofrén lennék mindig ilyeneket hallanék,látnék mindenütt nem csak a barátoméknál. Albérletben meg otthon semmit nem tapasztalok. Egyébként puszta véletlenségből barátom anyukája minden évben felszentelteti a házat a pappal. Habár ezek szerint nem használ igazából.Vele azért nem beszéltem ezekről mert félek hülyének néznének a barátom szülei.2017. máj. 1. 19:55
1/3 thoomas26 válasza:
Csak akkor szabad paranormális jelenségre gondolni, ha egyébként minden racionális magyarázatot ki tudtok zárni.
Ha így van, akkor lehetséges, hogy egy olyan itt ragadt szellemmel van dolgotok, aki kifejezetten ahhoz a házhoz kötődik. Ő valószínűleg olyan valaki szelleme, aki életében is köthető volt ahhoz a házhoz, vagy egy most ott élő személyhez és jelenleg még nem tudta elfogadni a halálát, s itt bolyong.
Ha máshol nem tapasztalod, akkor az is kizárható, hogy a saját tudatoddal teremtenéd meg magadnak, tehát nem a képzeleted szüleménye.
A jelenségek akkor szűnhetnének meg, ha egy hozzáértő, megfelelő módszerrel távozásra tudná bírni a szellemet. Erre, attól még hogy pap valaki, nem feltétlen képes.
2/3 anonim válasza:
Az egyes válasza tényleg baromira hasznos. A feltörő elmebajt dokival kell gyógyítani. A szellemes témákhoz való hozzászólás csak egyféle lehet: szellemek nincsenek. Nem rúgják meg az ágy lábát, nem tűnnek fel sehol, nem adnak ki hangot, mert nem léteznek. A ház felszentelése sem szükséges.
3/3 anonim válasza:
A leírás alapján meglehetősen biztos vagyok benne, hogy ez a Rézf***szú bagoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!