Ez mi lehet, talán egy succubus?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy gyakran találok karmolás szerűségeket magamon, általában a mellkasomon, meg a combomon szoktam találni, pedig sem háziállatom, sem pedig barátnőm nincsen.2017. jan. 3. 23:52
1/12 anonim válasza:
Álmodban összekarmolod magad. Simán lehetséges.
Ha nagyon succubust akarsz, akkor az a hátadon lenne
2/12 A kérdező kommentje:
És ha mindig háton fekszem, mert hason nem szoktam.
2017. jan. 4. 00:04
3/12 anonim válasza:
Akkor succubus műfallosszal járkál.
Sajnálom, sajnálom, de ezt le kellett írjam. 😃😃
4/12 anonim válasza:
ha áram van a lakásban akkor megbszott a 220...
5/12 anonim válasza:
A subuccus nem hagy fizikai sèrülèseket. A subuccus gyűjtőfogalom azokra az entitásokra, akik víziókat vetítenek álmodban, konkrètan a szexuális jellegű vágyaidat, mert ezektől a vízióktól èletenergiát árasztasz, vagyis örömö ès izgalom èrzèsèt, amiből táplálkoznak. Ha ilyen álmokat nem tapasztaltál, akkor nem subbuccus. Lehet más entitás, de valószínűbb, hogy tènyleg te kaparod össze magad álmodban.
7/12 anonim válasza:
Kedves mindenki a succubus egy szexuális démon, aki megkísérti az embert. Elsősorban a cölibátusosokat kísérti meg, de az erkölcsösök sem menekülhetnek.
Kedves kérdező téged nem succubus erőszakol, hanem valaki más, vagy te magadat. Vágd le a körmödet.
8/12 A kérdező kommentje:
Jól van mindegy, nincs nektek fantáziátok...
Arra számítottam hogy legalább lesz bennetek annyi troll hajlam hogy írtok nekem valami fosatós dolgot, amitől majd nem merek aludni.
2017. jan. 4. 23:29
10/12 BlackSword válasza:
Vegyél be egy tucat guttalaxot... Garantáltan nem fogsz aludni a fosástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!