Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha éjjelente hangos zajokat...

Ha éjjelente hangos zajokat hallanál a babaszobából, de belépve, villanyt felkapcsolva csend lenne, mit tennél?

Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 14:20
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
39%
Jaj istenem, nyilván átrakatták, nagyon sok ész kell hozzá, hogy rájöjj.
2018. szept. 10. 17:42
 22/25 anonim ***** válasza:
90 %, hogy poltergeist (kopogó szellem). Az nem veszélyes, csak ilyesztgeti az embert, de amúgy ártalmatlan. De van 10 % esély, hogy Freddy Krüger próbálja becserkészni a gyermeked, és ez már sokkal rosszabb opció. A helyedben kihívnám a szellemirtókat!
2018. szept. 14. 14:25
 23/25 anonim válasza:
szerintem aludj a gyerekkel! Összebújva, békességben. :) Én tuti nem bírnék nélküle aludni, akár van zaj, akár nincs :)
2018. szept. 14. 19:10
 24/25 potter9999 válasza:
0%
Nos. A válasz egyértelmű. Kamera. Adom az előttem szólóknak ezt a válaszát. Azt viszont, nem hogy fáradt vagy és kezd az agyad halucinàlni. 》:( Nekem az lenne a kérdésem, hogy régi házban laktok vagy panelban? Mert van egy olyan, hogy panel átka, de ha családi ház, hát akkor jha kamera és ha az választ ad, ami nem jó, akkor én fognám a gyereket és tiplit vennék, abban remélve hogy az amit felvesz az nem követ. :)
2018. szept. 16. 11:01
 25/25 anonim válasza:
Ha van bébiőr akkor lehet, hogy abból jön a hang. Ha van a közelben olyan család aki ugyanolyat használ akkor áthallatszik. Válts csatornát a bébiőrön. Mi is hallottuk a szomszédot( valószínűleg ők is minket). Nem is a közvetlen szomszédunktól jött, mert ott nem volt kisgyerek, hanem a hátsó szomszédtól.
2018. szept. 17. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!