Ha éjjelente hangos zajokat hallanál a babaszobából, de belépve, villanyt felkapcsolva csend lenne, mit tennél?
Igen, hallottunk. A kaparászás a padlásról jött, mert nyestek voltak ott. Kattogást is, mert az ablak kattog a hőtágulástól, a bútorok néha recsegnek, mert régiek. Néha beszáll egy poloska a két ablak közé és nekirepked az üvegnek, az is kattog.
Na de könyörgöm, csörömplés meg bútorhúzogatás?? Én rohadtul nem hallottam ilyesmit még semmilyen lakásban. Ha emeletes házban laktok, nyilván a szomszédokat hallod, ha családi ház, akkor meg félálomban "hallucinálsz". És egyébként is, ha nálatok valaki elhúzna egy bútort, akkor azt nyilván látnád is, hogy elmozdult a helyéről.
Vagy még az lehet, hogy a gyerek álmában kidobál játékokat az ágyából, azt hallhatod csörömpölésnek, de ennek baromi kicsi az esélye.
Társasházban morognék a szomszédra, kertesben rágcsálót keresnék.
Nálunk pedig a legvalószínűbb az alvajárás. A kicsi csinál fura dolgokat éjszaka mielőtt beteg lesz(pl elkezdi keresni a nemlétező játékot) Az ágyról pedig rendszeresen lefordul (szivacs van alatt), szépen felkel, visszamászi, aztán alszik tovább. Erre sem szokott reggelente emlékezni.
Én meg azt mondom az ember higyjen a szemének
Szereltess be egy kamerát vagy a telefonod állítsd be addig is hogy vegye fel mi van ott egy ejjel
Akkor majd kiderul
A két szemének pedig a csufolodok is hinni fognak
Mennyi idős a gyerek? A bébiőrön át hallod? A mi gyerekünk kísérteties hanghatásokat tud produkálni pusztán azzal, hogy mocorog vagy álmában nyüszög.
Egyszer olyan zaj is volt, hogy azt hittem, legalábbis összedőlt a szoba, berontottam, semmi. Pár perc múlva ismét. Végül kiderült, hogy a bébiőr vevőegysége a kiságy minden moccanásakor hozzákoccan a falhoz. Arrébraktam, s megszűnt a "kísértetjárás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!