Ha éjjelente hangos zajokat hallanál a babaszobából, de belépve, villanyt felkapcsolva csend lenne, mit tennél?
Nalunk regen a kollegiumban volt, hogy 4en aludtunk egy szobaba, az ajtot mindig bezartuk amikor alvasra kerult a sor. En eber alvo vagyok alapbol, es egyszer volt egy olyan ejszaka hogy arra keltem hogy valaki felveszi a papucsat es lepked. Kinyitottam a szemem, de mindenki aludt. Ez lezajlott egy parszor meg akkor ejjel de sose lattam semmit. Reggel kerdeztem a csajokat valaki kiment e pisilni. Valasz:nem. Elmondtam mit hallottam es az egyik szobatarsnom azt mondta o is hallotta de azt hitte valamelyikunk kiment a mosdoba. Pedig senki egyszer se kelt fel.
Azota se volt ilyen, de azota hiszek ebben is. Hogy lehetseges.
Felébresztém a férjemet és megkérdezném a férjemet, hogy ő is hallja-e.
Amennyiben komoly a kérdés, én arra tippelnék, hogy félálomban vagy olyankor és azért hallod ezeket, talán ki vagy merülve a kisgyerek miatt, vagy stresszes vagy. Komolyabb bajnak nem gondolnám, pl. a skizofrénia nappal is ugyanolyan tüneteket produkál.
Viszont szerintem ez egy troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!