Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha éjjelente hangos zajokat...

Ha éjjelente hangos zajokat hallanál a babaszobából, de belépve, villanyt felkapcsolva csend lenne, mit tennél?

Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 14:20
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Milyen zaj?
2018. szept. 9. 14:27
 2/25 anonim válasza:
Ha a gyerekek hangja ahogy álmunkban beszélnek/felsírnak stb akkor semmit, ha pedig a zajok a bébiőr hangszórójából jönnek akkor azt gyorsan kikapcsolnám.
2018. szept. 9. 14:41
 3/25 A kérdező kommentje:
Pl. kaparászás,csörömpölés,bútorok húzogatása,kattogó hangok.
2018. szept. 9. 14:41
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
Nekem van gyerekem (3 is), de ha ilyeneket hallanék, én is be lennék szarva, főleg, hogy a legkisebb még kiságyban alszik. A középső max rugdossa a leesésgátlót, azt hallom, és ennyi. A nagy meg emeletes ágyon alszik, jó mélyen...
2018. szept. 9. 14:46
 5/25 anonim válasza:
42%
Ha a gyerek alszik, mégis mitől hallanék ilyet? Ugye most nem az jön, hogy jajj, szellem van a gyerekszobában? :D Felnőttek vagyunk, könyörgöm!
2018. szept. 9. 14:52
 6/25 anonim válasza:
63%
Pszichologushoz mennek.
2018. szept. 9. 14:54
 7/25 anonim ***** válasza:
83%

Nalunk regen a kollegiumban volt, hogy 4en aludtunk egy szobaba, az ajtot mindig bezartuk amikor alvasra kerult a sor. En eber alvo vagyok alapbol, es egyszer volt egy olyan ejszaka hogy arra keltem hogy valaki felveszi a papucsat es lepked. Kinyitottam a szemem, de mindenki aludt. Ez lezajlott egy parszor meg akkor ejjel de sose lattam semmit. Reggel kerdeztem a csajokat valaki kiment e pisilni. Valasz:nem. Elmondtam mit hallottam es az egyik szobatarsnom azt mondta o is hallotta de azt hitte valamelyikunk kiment a mosdoba. Pedig senki egyszer se kelt fel.

Azota se volt ilyen, de azota hiszek ebben is. Hogy lehetseges.

2018. szept. 9. 14:59
 8/25 anonim ***** válasza:
71%

Felébresztém a férjemet és megkérdezném a férjemet, hogy ő is hallja-e.

Amennyiben komoly a kérdés, én arra tippelnék, hogy félálomban vagy olyankor és azért hallod ezeket, talán ki vagy merülve a kisgyerek miatt, vagy stresszes vagy. Komolyabb bajnak nem gondolnám, pl. a skizofrénia nappal is ugyanolyan tüneteket produkál.

Viszont szerintem ez egy troll kérdés.

2018. szept. 9. 15:09
 9/25 anonim ***** válasza:
5%
Hogy hívják a gyereket, Clark Kent?
2018. szept. 9. 15:24
 10/25 A kérdező kommentje:
Mi ebben a trollkodás ? Mintha még a világon nem történt volna ilyen,úgy írjátok ezt.Biztos mindenki hallott már éjjel furcsa hangokat a lakásban,házban ahol él/élt.
2018. szept. 9. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!