Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mondanátok nekem csendes...

Mondanátok nekem csendes mókuskereket? Enyém baromi hangos.

Figyelt kérdés

Olyan mintha egy pályaudvar mellett laknék... azt hiszem Ferplast márkájú van most

Köszönöm!

2017. jan. 4. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Olajozd meg. Ha ez sem segít, akkor ajánlani tudom a running discet, a savic rollyt és a hypnot. :)

Törpének 17-20 cm átmérőjű kell, aranynak 30-32 cm.

2017. jan. 4. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Futókorongot vettem az enyémnek, abszolút 0 hangja van...

Még annyit tettem, hogy a tengelyére kentem egy kis kókuszzsírt, így még a surrogás is elmaradt.

A Ferplast kerék mellett én sem tudtam aludni, de a futókorong megoldott mindent. Állítólag az állat gerincének is jobb.

2017. jan. 4. 07:29
 3/5 anonim ***** válasza:
96%

Trixie hypno aranyhörcsögnek a 30 cm- s lenne jó.

Nálam dzsunginál a 20 cm-s megnyikkani se nyikkant meg. Mármint soha nem hallotam hangját

2017. jan. 4. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hypno volt, surrogott/kattogott rendesen (ha fönt volt a teteje, akkor meg fészket épített benne és úgy hajtotta a kis lüke), állandóan kentem olajjal, zsírral, még kis gumit is tömtünk a fém mellé. Úgyhogy én is a tányért fogom legközelebb kipróbálni, csak az több helyet foglal.
2017. jan. 5. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Speedy kerék teljesen néma.
2017. jan. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!