Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nem tudom hogy én képzelem e...

Nem tudom hogy én képzelem e be vagy tényleg ott van a képen?

Figyelt kérdés
Ma délután a lányommal tévét néztem. A külső helységben a tengeri malacok elkezdtek visítani. Ránéztem a szekrényre mert annak a tükörképén kilátok és egy alakot láttam. Sajnos képet nem tudok feltölteni mert ahol próbáltam ott azt írta túl nagy a kép de aki tud segíteni annak e-mailben szívesen átküldöm. Előre is köszönöm.
2018. aug. 3. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Janola77@freemail.hub

Varom a kepet

2018. aug. 3. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Küld. Pont a napokban mutatott valaki valami ilyesmit, de én állatot véltem felfedezni, miközben ő embert.
2018. aug. 3. 18:17
 3/8 anonim válasza:
Én is megnézném, nagyon érdekelnek az ilyen dolgok.
2018. aug. 3. 18:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Az elsőnek elküldtem a képeket. Email cím esetén átküldöm másnak is.
2018. aug. 3. 18:39
 5/8 anonim válasza:
Megkaptam a képeket, köszönöm. Sejtem mire gondoltál, de az valami tükröződés szerintem, még mozog is a képek alapján, ahogy változik a fotók szöge. Valami csak visszatükröződik.
2018. aug. 3. 21:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen mozog. Elsőként a szoba ajtó mellett van. Majd a szoba közepén és utána a ketrecnél. Azért is nem értem mi az mert egy 8 méter hosszú előszoba az ahol a tengeri malacok vannak. Ablakai az udvarra néznek.
2018. aug. 3. 21:52
 7/8 A kérdező kommentje:
2 méter magasan van az ablak. Redőny rajta lehúzva csak szűrt fény van. Ezért nem értem én se mi ez. Csak a lány és én voltam itthon. Ő nem lehet mert csak 7 éves és ott volt mellettem.
2018. aug. 3. 21:53
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Nekem is elküldheted: akincs627@gmail.com

2018. aug. 5. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!