Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztek a tündérekben?

Ti hisztek a tündérekben?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam róluk de nem tudom,mi igaz.

Egyszer ugyan volt egy fura esetem amikor megálltam egy durván megcsonkított fa mellett, szomorúság fogott el és mikor megérintettem,éreztem különleges energiacsomókat a fa körül.

2018. júl. 5. 21:37
1 2 3
 21/22 hastekide ***** válasza:
51%
csak hogy tisztazzuk. minden elkepzelheto, amit nem latsz. bar akkor mondhatnank, hogy jo de mikulas sincs, mivel a szuleink rakjak az ablakba a csomagot. ezaltal azonban, igencsak letezove teszik, mivel a "szo" szoros ertelmet nem kell mindig ugy gondolni. gondold vegig, hogy mindennek van alapja. hogy most valaki kenyszert erez arra, hogy bizonyitsa az igazat, az arra utal, hogy nem kepes elismeri a letezes vegtelenjet. ez olyan mintha en azt mondanam, hogy a madarak holnaptol nem fognak tudni repulni. ki tudja, hogy holnap mit talal fel az ember, amivel befolyasolja ezt.. szoval egy szonak is szaz a vege, ha te hiszel benne, akkor van. ha nem hiszel benne, akkor nincs. ez persze nem azt jelenti, hogy jo de akkor hol van? mivel ha minden igy lenne, akkor nem tapasztalhatnad meg a kepzeletet, mert minden gondolatod letezne.
2018. júl. 12. 02:39
 22/22 anonim ***** válasza:
74%
Megértem hogy páran mért hisznek bennük, mert én is látok olyan "lényeket" akik hasonlítanak az emberek által összerakott tündérekre.
2018. júl. 16. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!