Ti hisztek a tündérekben?
Sokat olvastam róluk de nem tudom,mi igaz.
Egyszer ugyan volt egy fura esetem amikor megálltam egy durván megcsonkított fa mellett, szomorúság fogott el és mikor megérintettem,éreztem különleges energiacsomókat a fa körül.
Kedves Kérdező,
neked vannak bizonyos tapasztalataid, amik a gyakis válaszolók jó részének nincs meg. Erre te megkérdezed őket, hogy ez a tapasztalat reális-e? Mégis, mit fognak mondani neked?
A Tündéreke gy párhuzamos dimenzióban élő, nagyon tiszta szándékú lények, általában erdőkben, eldugott helyeken vannak tündérköreik (amolyan természetes átjáró).
A facsönk mellett érezhettél sok mindent. Lehet hogy szimplán a fának a "hangulatát" vetted át. Másrészről, ahol a figyelem, ott az energia; mivel sokat foglalkoztál tündérekkel tényleg megmutathatták magukat.
Kedves 5-s válaszoló, igen most már én is látom hogy felesleges volt feltennem itt ezt a kérdést.Köszönöm annak a 6-s válaszolónak válaszolónak aki mn em viccelte el a témát és értelmes választ adott
A tündérkörös dolog az itt Magyarországon is működik?
És nem, nem a fa energiájàt éreztem,hanem körülötte finom energiákat,látni viszont semmit se láttam,csak valami halk suttogás ütötte meg a fülemet pont amikor ott akartam hagyni a fát.Csak azért most írom le ezt mert ennél jobban már úgyse nézhetnsk hülyének😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!