Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti is hisztek a tündérekben?

Ti is hisztek a tündérekben?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 7. 11:06
 1/7 fersk ***** válasza:
100%
Hiszen Tündérországban élünk, nem? Illetve... :D
2015. ápr. 7. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Mármint milyen tündérekben? És hogy jön ez a politikához? Vannak politikusnők, akik szépségükkel és bájukkal tündérneknek beillenek, de én egyik magyar politikusnőt se ismerem ilynnek.

Vagy hogy jönne egy tündér, aki varázspálcájával suhint egyet-kettőt, és mindenkinek minden gondja megoldódna? nem lenne bűnözés, mindenkinek lenne jó munkája rendes munkabérrel, háza, autója, családja? Hogy meggyógyulna minden beteg és minden fogyatékkal élő?

Hogy a gyerekek szelídek lennének egymással és a tanárokkal is, szófogadók lennének, szeretnének, tanulni meg sportolni? És atanárok is mind kedvesek, szelídek, megértőek lennének, és szeretnének tanítani?

Hoghgy mindenkinek szívügye lenne a környezetvédelem? Budapestnek is tiszta lenne a levegője, és nem lennének koldulsok meg hajléktalanok ott se?

És a tündér pálcájának suhintására visszakapnánk a trianoni határokat?

Igen, vannak olyan politikusok, akik választásukban ezt ígérik, de azokat nem tündéreknek, hanem demagógoknak hívjuk.

2015. ápr. 7. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Én hiszek bennük, de ők nem hisznek bennem

Üdv, Dér Jankó

2015. ápr. 7. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, mert minden virágnak van tündére. Ők figyelnek oda rájuk, tudatják velünk ha a virág a kiszáradás fenyegeti... :)
2015. ápr. 7. 15:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Én szerintem Orbán egy sötéttündér. Szerintetek?
2015. ápr. 7. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a tűre fagyott harmat nagyon is létező dolog.
2015. ápr. 7. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább vámpírnak gondolnám, akinek az udvartartásában olyan vérfarkas van, mint Lázár Jani vagy a hiányzó láncszem Kövér Laca. Az alapkövei az orkok vagy a zombik, akik gondolkodás nélkül elhisznek mindent, amit ő mond, és leordítják azok fejét, akiknek más lenne a véleményük.

A biztonságról a Trollok Eszement Különítménye gondoskodik.

De ott az a boszorkány Selmeczi Gabriella vagy ott csörgeti láncait a múlt kísértete: Harrach Péter is.

2015. ápr. 7. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!