Mármint milyen tündérekben? És hogy jön ez a politikához? Vannak politikusnők, akik szépségükkel és bájukkal tündérneknek beillenek, de én egyik magyar politikusnőt se ismerem ilynnek.
Vagy hogy jönne egy tündér, aki varázspálcájával suhint egyet-kettőt, és mindenkinek minden gondja megoldódna? nem lenne bűnözés, mindenkinek lenne jó munkája rendes munkabérrel, háza, autója, családja? Hogy meggyógyulna minden beteg és minden fogyatékkal élő?
Hogy a gyerekek szelídek lennének egymással és a tanárokkal is, szófogadók lennének, szeretnének, tanulni meg sportolni? És atanárok is mind kedvesek, szelídek, megértőek lennének, és szeretnének tanítani?
Hoghgy mindenkinek szívügye lenne a környezetvédelem? Budapestnek is tiszta lenne a levegője, és nem lennének koldulsok meg hajléktalanok ott se?
És a tündér pálcájának suhintására visszakapnánk a trianoni határokat?
Igen, vannak olyan politikusok, akik választásukban ezt ígérik, de azokat nem tündéreknek, hanem demagógoknak hívjuk.
Én hiszek bennük, de ők nem hisznek bennem
Üdv, Dér Jankó
Én inkább vámpírnak gondolnám, akinek az udvartartásában olyan vérfarkas van, mint Lázár Jani vagy a hiányzó láncszem Kövér Laca. Az alapkövei az orkok vagy a zombik, akik gondolkodás nélkül elhisznek mindent, amit ő mond, és leordítják azok fejét, akiknek más lenne a véleményük.
A biztonságról a Trollok Eszement Különítménye gondoskodik.
De ott az a boszorkány Selmeczi Gabriella vagy ott csörgeti láncait a múlt kísértete: Harrach Péter is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!