1/10 anonim válasza:
Nem! Angyalokban igen de tündérekben nem! Ha van bármilyen bizonyítékuk hogy lèteznek még akkor se nagyon hinném a létezèsüket
2/10 anonim válasza:
A kertemben már többször is találkoztam velük. Egyszer az egyik adott egy aranyat.
3/10 anonim válasza:
Kedves első! Az angyalokba akkor miért?? :')
4/10 anonim válasza:
Én hiszek, már Adamski is lefotózta őket :
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
6/10 anonim válasza:
Bizonyos fajta tündérek léteznek, pl: erdei tündér->kép [link]
7/10 anonim válasza:
Bizonyos tündérek földönkívüliek is lehettek.
Túl sok a hasonlóság a kettő "faj" között, hogy ne lennének azonosak. A tündérek nem olyanok mint a gyerekmesékben vannak.
Ezt tessék elolvasni és látható a sok egybeesés.
George Adamski
8/10 anonim válasza:
Nem, én már kinőttem a mesékből.
9/10 anonim válasza:
De még mennyire, hogy hiszek!
Régebben a rákospalotai szemétégetőnél ácsorogtak tündérek, néha igénybe is vettem a szolgáltatást. Nem volt vele semmi gond, csak mindig kocsival kell menni, mert a bokor tele van használt gumival.
A Népligetnél viszont nem merném ezt megcsinálni, mert ott általában olyan tündérek ólálkodnak, akiknek tökük van.
10/10 anonim válasza:
Simán. A barátnőm egy tündér, finomakat főz, mos, takarít, és világbajnok az orális technikája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!