Találkoztatok már természetfeletti lényekkel milyen élményeitek vannak?
Konkrétan még nem találkoztam eggyel sem, de azért hiszek bennük. Mondjuk őrangyalokban - volt néhány olyan eset, amikor bebizonyította az enyém, hogy igenis segít, ha kérem. Nem lehet mindent a véletlenre fogni:)
Meg aztán én hiszek a tündérekben. Lehet nevetni, hogy abban csupán a gyerekek hisznek, nem érdekel. Persze nem a mesebeli tündérekre gondolok, hanem a skandináv mitológiák és történetek tündéralakjaira, vagy mondhatjuk úgyis, hogy a természeti lényekben. Írországban például mai napig is erős a tündérhit, és történnek érdekes dolgok...
18/L
Nekem volt egy különös élményem régen amit a mai napig nem tudok hova tenni hogy álom,vagy valóság volt-e?
Éjszaka közepén felkeltem mentem ki a konyhába inni mert szomjas voltam de a nappaliba megrekedtem mert az ablak előtt lebegett egy nagy fényes gömb,zúgó hanggal egy-két másodpercig tudtam nézni majd ezt egy nagy villanás követte mint amikor belevakuznak a szemedbe és a kanapén fekve eszmélten föl az egészbe az az érdekes hogy ez egy emeletes ház 5. emeletén történt,nem szedtem be tudatmódosító szert ,arra tán még emlékeznék :D.
Kísértettel találkoztam. Hárman béreltünk egy lakást és ott volt egy negyedik "lakó". Sokat szivattuk azokat, akik addig ilyen sztorikat mondtak. Koppantunk. 2 hónapig tudtunk vele együtt lakni, aztán december 22.-én inkább otthagytuk a kérót. Az ami ott volt az maga volt a gonosz.
Pokolian szégyellem magam azok miatt, amiket másra mondtam a hitük miatt....Sorry
Peace All!!!
A Faterom meghalt 3 éve, az asztalon ahol üldögélni szokott, a tálcában a sok kacat között volt egy nagy csapágygolyó is..
A fél évvel a halála után került a kezembe, szabályosan ketté volt törve, pedig senki sem matatott ott..
Azóta sem jöttem rá hogyan lehetséges ez, hiszen ahhoz nem kis erő kell, hogy egy tömör acélgolyó eltörjön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!