Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az angyalok hermafroditák?

Az angyalok hermafroditák?

Figyelt kérdés
Olvastam a mikor valamikor, hogy két neműek és a démonoknak nincs neműk, tehát olyanok, mint a játék babák. Levetkőzteted őket, de nincs "odalent" semmi, egyáltalán van pisilőjük? Visszatérva az angyalokra azt olvastam, hogy Gabriel arkangyalnak mellei vannak, igaz ez? Lehet, hogy Isten is kétnemű? Teherbe lehet ejteni Istent?
2018. jún. 1. 17:48
1 2
 11/12 Mael ***** válasza:
100%

Szóval nincs igazam. Aham...

Akkor drága kérdező, légy oly szíves és meséld el nekem, hogy egy testtel nem rendelkező entitásnak hogyan döntöd el a nemét? Mindezt úgy hogy alapesetben még az emberi léleknek sincs neme.

Nos?

De ha gondolod segítek: Szimbolikus

Tudod minden entitás (köztük az ember is) rendelkezik Vénuszi princípiummal, és Marsi princípiummal. Magyarul hordozza magában a "nőt" meghatározó attribútumokat, és a "férfit" meghatározó attribútumokat. Ezek közül pedig egy-egy specifikus entitásnak valamelyik dominánsabb.

Egyedül csak ìgy válhatnak "nőiessé", vagy "férfiassá" az emberek szemében.

2018. jún. 2. 04:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A Succubus-Incubus dolog lényege hogy ez egy szexdémon ezért olyan formát vesz fel ami neked tetszik, tulajdonképpen magának a lénynek nincs neme, csak felvesz egy női vagy férfi nemű alakot, egyes mitológiákban tudják váltogatni is.
2018. jún. 12. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!