Lehet hogy szellem van a házban?
Figyelt kérdés
kb 10 éve kezdődött. azóta minden nő menekül a házból, utálnak nálam lenni. esetleg lehet hogy a szellem irányit engem, minket? mintha figyelne amikor alszok. arra ébredek mintha valaki hozzámérne. huzat csukott ablaknál és ajtónál.2010. jún. 15. 11:33
1/13 anonim válasza:
10 évig várni az ezotéria rovat megjelenését hogy ezt megkérdezhesd... :D
szerintem csak béna voltál azért utáltak veled lenni
2/13 anonim válasza:
nem lehet hogy egyszerüen szigetelni kellene és büdös a lábad?
3/13 anonim válasza:
Szerintem lehetséges...
Egy szellemidézés esetleg?
4/13 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy szellem.Egyebkent en baromsagnak tartom,de nalam is volt ilyen,hogy,amikor aludtam,mintha,valaki allna az agyamnal es folytogatna.Ezt annak tudtam be,hogy,azert vannak ilyen almaim,neha,mert tul stresszes vagyok.Lehet,hogy nem tetszik nekik a berendezes?Hogy menekulnek,mit mondanak miert?
5/13 anonim válasza:
:D
omg.
arra gondoltál már, hogy az ilyen hülye gondolataid miatt hagynak ott?
6/13 anonim válasza:
LOL ismerek én is egy ilyen csávót, aki azt mondja hogy van egy gonosz szellem aki távol tartja tőle a nőket és menekülnek tőle, így nem tud becsajozni, költözik mindig ide-oda, de a szellem követi :D
szerintem inkább ti pszichiátriai esetek vagytok
7/13 A kérdező kommentje:
mondják a csajok hogy nemszeretnek ottaludni nálam. és áthivnak az ő othonukba. máshol nyugodtan alszok.otthon max 4 órát birok. és ők is érzik h valami nem jó ott. nemhiszem h annyira örült lennék hogy más is rosszul érzi magát este nálam. volt aki éjszaka elrohant hogy valaki megérintette és mondta hogy menjen el tőlem. azt se hiszem hogy mind örült lett volna.
2010. jún. 15. 13:37
8/13 anonim válasza:
Hat,akkor keress fel egy erre megfelelo embert,aki kiuzi a hazbol a szellemeket.
9/13 anonim válasza:
Egyebkent nalunk a regi hazunkban volt ilyen.Nem hittem benne,de egy baratnom elrangatott egy josnohoz,akitol kaptam valami kis uvegcset,meg egy keresztet,azt mondta,hogy ezeket mindig hordjam magammal.A rossz almok kesobb megszuntek.Nem vagy orult,csak,aki a szamara megmagyarazhatatlan dolgot meg nem tapasztalt,az nem hisz az ilyesmiben.
10/13 anonim válasza:
Akárki is irányít jelenleg, azt hiszem az lenne a célszerű, ha minél előbb egy pszichiáter irányítása alá kerülnél! Komolyan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!