Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Már nem is merek...

Mi lehet ez? Már nem is merek otthon lenni.25/L

Figyelt kérdés

Esténként néha felébredek, mivel úgy hallom valaki/valami mászkál a lakásban, sokszor egész sokáig szoktam hallgatni, de nem múlik el, csak amikor kimegyek a szobámból. Kezdek már nagyon félni...

Talán egy szellem lehet, vagy mi? Kérlek segítsetek...

2010. jún. 14. 20:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Mikor szorsz lisztet a földre ??

mert tényleg érdekelne hogy jár-e ott valaki de komolyan.

ez be kell hogy váljon. amugy meg tényleg probáld ki most a paranormal activitin kivül mert ez kalyak be jön :D

2010. jún. 15. 15:16
 22/33 anonim ***** válasza:
nagyon érdekes. én is ajánlom, hogy minél előbb próbáld ki a lisztet!
2010. jún. 15. 16:10
 23/33 anonim ***** válasza:

most úgy tök őszintén...probálta már valaki ezt a lsiztes dolgot? és valaki talált benne esetleg lábnyomokat is?:D

bevetem minden naivitásomat, és elhiszem ha zt mondjátok igen...de komolyan... volt már valakinek vmi eredménye ilyesmivel?

2010. jún. 15. 16:53
 24/33 anonim ***** válasza:
A liszt nagyon is jó ötlet. Ami zörög és evilági, annak 99%-a nyomot hagy benne.
2010. jún. 15. 18:48
 25/33 anonim válasza:
Próbáld ki a lisztes dolgot, de nemhiszem hogy lesz valami értelme. A szellemek nem mindig járnak, mint ahgy itt már mondták is a falon is képesek át menni, és képesek lebegni, nem feltétlenül járni...
2010. jún. 16. 14:16
 26/33 anonim ***** válasza:
Probáld ki a lisztet!!!!!!!!!!!!!!! sürgöesen :DD
2010. jún. 16. 18:25
 27/33 anonim ***** válasza:
szerintem téged már a szellemek elvittek :D én már 3 napja várok a válaszra hogy ki-e probáltad :DD légyszi probáld ki a kedvemért:DDD
2010. jún. 17. 12:16
 28/33 anonim ***** válasza:
81%
Én kipróbáltam a lisztet, egyedül voltam éjszaka. Este felszórtam, 6 kilogram lisztet használtam fel. Hajnalba arra ébredtem, hogy hasonfekve valaki egy óriásit húz a fenekemre. Anyám hamarabb hazaért az éjszakai műszakból, és jól elvert, mert egész nap takaríthatott. Azóta tőle félek, nem a szellemektől.
2010. jún. 18. 15:07
 29/33 anonim ***** válasza:
xDDDDDD
2010. jún. 18. 17:27
 30/33 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 06-18 15:07

ezen nagyon jót röhögtem XD azt hittem amig nem olvastam végig, hogy a szellem ütött... :D

döntsd az ajtófélfának a seprűt fejjel lefelé, mármint amivel sepersz az a része felfelé van. ez nem engedi, hogy gonosz szellem menjen be :) ha gondolod, a bejárati ajtóhoz is teheted, de elég ha a szobádhoz.

2010. jún. 26. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!